Opublikowano 5 maja 20177 l Jakby co, to olej Rayosa i sprzedaj mi. Zawsze dam więcej o złotówkę niż atencyjny Rayos
Opublikowano 5 maja 20177 l Ale wiecie, że ta gra jest ponownie dostępna? https://www.videogamesplus.ca/puyo-puyo-tetris-launch-edition-switch-p-24427.html
Opublikowano 5 maja 20177 l Fakt, ale ja za granicą nic jeszcze nie kupowałem online, więc lepiej od e-kolegi z forumka odkupić :-)
Opublikowano 5 maja 20177 l Ale zakupów z zagranicy nie ma co się bać, a VGP to jak najbardziej warty polecenia sklep z Kanady. W sumie nie mam jeszcze Switch'a, ale gierkę sobie po wypłacie zakupię, bo coś czułem od samego początku że będzie warto inwestować w ten tytuł ^_^.
Opublikowano 7 maja 20177 l 5 świat zdecydowanie oddziela chłopców od mężczyzn. Bardzo wymagające misje. Ale skórkę do tetrisa odblokowałem. Z gameboya A tutaj sonicowe Puyo: Jestem uzależniony. Mój cichy hit tego roku. Na PSP miałem lumines, na DSie Tetris DS, a tutaj znalazłem chyba jeszcze coś lepszego. Edytowane 7 maja 20177 l przez ragus
Opublikowano 8 maja 20177 l Gejbojowe tetromino od razu przypominają się partyjki na tej cegle w tetrisa w odpowiednim świetle z THEME B w głośniku. Oj strasznie mnie nakręcasz na tę gierkę, oj strasznie, liczę na to, że niedługo będę cisnął i pogramy razem w online! Czy ja tam widzę Sonicowe pierścienie przy czyszczeniu Sonicowych pujo? GENIALNE!
Opublikowano 8 maja 20177 l Gra zamówiona. Można zrobić za jakiś czas ustawkę na on-line :) przekonales sie w koncu do zakupu z vgp? :) ustawka online jak nic musi byc, zloje wam dupy
Opublikowano 8 maja 20177 l Nie, zamówiłem u nas. Jakoś nigdy nie interesowałem się wersjami specjalnymi, wszystko brałem jako normalne wydania. Toteż nie ma smutku :) A ile można grać w demo? Trzeba w końcu zrobić przesiadkę na full wersję :)
Opublikowano 8 maja 20177 l Nie, zamówiłem u nas. Jakoś nigdy nie interesowałem się wersjami specjalnymi, wszystko brałem jako normalne wydania. Toteż nie ma smutku :) A ile można grać w demo? Trzeba w końcu zrobić przesiadkę na full wersję :) gicior :) A co do demka, cóż... demko puyo puyo tetrisa to chyba najdluzej ogrywane przeze mnie demo od wielu, wielu, wieeelu lat xD
Opublikowano 8 maja 20177 l Dostałem właśnie swój egzemplarz (prezentowy, ten z VGP jeszcze w drodze). No i w co tu grać teraz, jak jest Mario Kart?
Opublikowano 8 maja 20177 l Aż mi się przypomniały demo dyski z OPPM. Z niektórymi demami spędziłem więcej czasu niż z pełnymi wersjami gier :D
Opublikowano 8 maja 20177 l Do multiplatform. U nas wyszło na PS4 i Switch, w Japonii na wszystko, co można podłączyć do telewizora xD Grałem w to trochę w... Yakuzie 6. Bardzo sympatyczne i wciągające, ale raczej na chwilowe doskoki. Edytowane 8 maja 20177 l przez Kasias
Opublikowano 23 maja 20177 l przeszedlem wczoraj na 3 gwiazdki 1 swiat, pogralem troche w arcade (150 linii juz sprawialo problemy pod koneic), zagralem meczyk w online i moj dobry boze, jakie to jest dobre wstawki fabularne tak glupie ze az smieszne, gejplej czysty miod, no super
Opublikowano 23 maja 20177 l cóż poradzę na czystą polaczkową zawiść on sie cieszy każdą grą i sprawia mu to frajdę, a mi nie? o ten (pipi), zaraz go skrytykuję! szanujmy się bracia i siostry bo wszechobecne wojenki niczemu dobremu nie służą. nawet mi was nie zal, przegrywy Edytowane 23 maja 20177 l przez Rayos
Opublikowano 23 maja 20177 l ale skoro kazda gierka na switcha to dla ciebie ojezu banderoli to twoja opinia nic nie znaczy, smiecisz tylko tematy
Opublikowano 23 maja 20177 l Ej, ej. Ale PuyoPuyo Tetris to naprawdę sztos. Mnie wciągnęła bardziej niż Mario Kart. Fajne tryby gry zarówno single jak i multi. Mi zdecydowanie bardziej przypodobał się Tetris. W PuyoPuyo jestem lama i nie ogarniam jak tworzyć te łańcuchy :D Na szczęście w trybie przygodowym po trzech porażkach można ominąć etap. Idealna opcja dla mnie :D Ja zagrałem raz on-line w Terisa. Ale chyba matchmaking kuleje, bo jak zobaczyłem przeciwnika, który w kilka chwil sadził tetrisy jeden po drugim, to oniemiałem. Poziom azjata. :D Muszę pooglądać tutoriale do trybu PuyoPuyo. W końcu ogarnę, co i jak :)