Opublikowano 9 maja 20177 l Elo, Czytal ktos cos z serii "resortowe dzieci" ?Chyba, ze 3 ksiazki wyszly, tzn: Sluzby Media Politycy Sensowne to ?Poczytalbym cos i najpierw wzialbym sie za Sluzby lub Media. Edytowane 9 maja 20177 l przez wronerro
Opublikowano 9 maja 20177 l Czytałem media. Po lekturze tego twój światopogląd już nie będzie taki sam. Wokół same sbeki, ubeki oraz ich synkowie i córeczki. Warto przeczytać choćby dlatego, aby się dowiedzieć kto jest kim i jakie ładne mieli ksywki.
Opublikowano 10 maja 20177 l Jesli to ciebie interesuje to jest jeszcze kilkuodcinkowy program na tvp historia media 3 RP fajnie wyjasniajace jak powstawaly radia zet, kto byl sbkiem w radiowej trojce (troche sie nawet zdziwilem)i o relacjach miedzy politykami a dziennikarzmi, ktorzy -niestety - ksztaltowali swiatopoglad wiekszosfi polskiego spoleczenstwa. Ogolnie bardzo goraco polecam caly kanal tvp historia, ewidentnie sa teraz na fali.
Opublikowano 11 maja 20177 l jaki to program? Masz tablet? Zasubskrybuj oficjalny kanal youtube TVP Historia i tam co kilka godzin bedziesz mial powiadomienia o nowych programach.
Opublikowano 11 maja 20177 l Ale muszę przyznać, wasz duet ratuje ten przykry wątek, o jeszcze bardziej przykrej książce :v Edit:No i jeszcze Ragus, też plusika zarobił. Edytowane 11 maja 20177 l przez Hendrix
Opublikowano 12 maja 20177 l Poczytalbym cos i najpierw wzialbym sie za Sluzby lub Media. To weź i poczytaj.
Opublikowano 12 maja 20177 l Grzebanie w rodzinie jest smutne, ciekaw jestem czy (pipi)a Kania z taką załyżością sprawdziła również rodziny rachoni, Wildensteina , i innych prawicowych figur. Wzdryga mnie
Opublikowano 14 maja 20177 l Grzebanie w rodzinie jest smutne, ciekaw jestem czy (pipi)a Kania z taką załyżością sprawdziła również rodziny rachoni, Wildensteina , i innych prawicowych figur. Wzdryga mnie Tu nie chodzi o grzebanie w rodzinkach, a raczej o to, dlaczego "ulubieńcy" tłumów mają takie, a nie inne posadki. Nie zapracowali na nie uczciwą pracą i talentem, a tym, że starzy/rodzinka im to załatwili, a teraz odgrywają rolę strasznych "znawców i kształtujących poglądy" mas. To dopiero jest żałosne. No, ale najwyraźniej dla niektórych to smutne. Tylko co? Pokazywanie prawdy? Ok.
Opublikowano 14 maja 20177 l Grzebanie w rodzinie jest smutne, ciekaw jestem czy (pipi)a Kania z taką załyżością sprawdziła również rodziny rachoni, Wildensteina , i innych prawicowych figur. Wzdryga mnie Tu nie chodzi o grzebanie w rodzinkach, a raczej o to, dlaczego "ulubieńcy" tłumów mają takie, a nie inne posadki. Nie zapracowali na nie uczciwą pracą i talentem, a tym, że starzy/rodzinka im to załatwili, a teraz odgrywają rolę strasznych "znawców i kształtujących poglądy" mas. To dopiero jest żałosne.No, ale najwyraźniej dla niektórych to smutne. Tylko co? Pokazywanie prawdy? Ok. No ale przetlumacz to ludziom 60+ ktorzy wynalazek telewizora odebrali jak dar z niebios. Generacja naszych rodzicow musi odejsc w cien by telewizje w polsce zdechly a do internetu wkraczal coraz lepszy jakosciowo kontent.