Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 7

Featured Replies

Opublikowano

The all-new performance Hyundai Veloster N is available in Forza7 as part of the 2019 Hyundai Veloster N and Turbo FREE Car Pack! Get it tomorrow before it even hits the US.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 115,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeszcze odnośnie multiplayera w Forzie   

• Jak to się rusza w dodatku w pełnym Full HD i betonowych 60fpsach, Turn 10 to prawdziwi magicy     

• świeża aktualizacja, prawie 2 giga. wczoraj wyszła nowa paczka, u specjalnego dealera pojawiły się nowe auta a niebawem nowy forzathon. tyle z ogłoszeń parafialnych.  tak w ogóle to ciężko kochać

Opublikowano

- 2017 BMW #24 BMW Team RLL M6 GTLM

- 1997 Lotus Elise GT1

- 1967 Nissan R380 II

- 1993 Porsche 911 Turbo S Leichtbau

- 1967 Volkswagen Type 3 1600 L

- 1970 Citroen 2CV

- 1968 Subaru 360

Opublikowano

taki że te auta pojawiają się cyklicznie i jest ich ograniczona ilość? za każdym razem nie mogą być przecież nowe bo wtedy była by ich nieskończoność. jeśli w którymś tygodniu przeoczyłeś albo nie miałeś funduszy to za jakiś czas masz kolejną szansę nabyć. 

przy okazji jest nowy bounty hunter. Fiesta ST na pełnym Mugello, rywal to johniwanna. jedna z osobowości społeczności Forzy więc czas będzie dość wyśrubowany.

Opublikowano
taki że te auta pojawiają się cyklicznie i jest ich ograniczona ilość? za każdym razem nie mogą być przecież nowe bo wtedy była by ich nieskończoność. jeśli w którymś tygodniu przeoczyłeś albo nie miałeś funduszy to za jakiś czas masz kolejną szansę nabyć. 

przy okazji jest nowy bounty hunter. Fiesta ST na pełnym Mugello, rywal to johniwanna. jedna z osobowości społeczności Forzy więc czas będzie dość wyśrubowany.
Jak wziac w nim udzial? (Bounty Hunter)

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

w rywalach. ikonka z kalendarzem, drugie wyzwanie z tego co pamiętam.

Opublikowano

Może komuś się przyda. 

Thank you for being a part of the Halo franchise. Here is a customized Halo themed racing suit to use in Forza Motorsport 7. Redeem on your console or at Xbox.com/redeemcode. 9GH2M-2XMD2-42PRY-4GD6J-R2HMZ

Opublikowano

a człowiek nieświadomy był takich gadżetów :whyyy: btw polecam włożyć nieco wysiłki i czasu (wystarczy jeden wyścig tygodniowo) w ligach w lutym. za całokształt jest Cadillac FE do zgarnięcia.

Opublikowano

Witam czy ktoś ma problem z zaliczeniem wyzwań, nie chcę mi się zaliczyć nawet pomalowanie samochodu z góry dziękuję za odpowiedź. 

Opublikowano

obecnie jest z nimi problem. nie wiem czy wypuścili za wcześnie czy inny problem techniczny ale wczoraj próbowałem i nie zalicza. co najlepsze na swoim koncie mam tylko world tour cz. 2, na innym koncie jak sprawdzałem mam wszystkie trzy dostępne. cholera wie o co chodzi :dunno: może będą naprawiać albo chociaż jakiś komunikat będzie.

Opublikowano

Dzięki u mnie też tylko world tour cz 2 jak byś coś wiedział więcej daj znać.

Edytowane przez Szalkow

Opublikowano

Macie dostepny forzathon? U mnie lipa, nawet ligi nie moge odpalic, nie moze polaczyc sie z serwerem..

Opublikowano

Nie wiem jak dziś ale wczoraj był chwilowy problem z serwerami a sam forzathon wyłączyli.

Opublikowano

Forzathon jest znowu aktywny i o dziwo działa. jest tylko jeden ale przynajmniej osiągalny. w pierwszym wyzwaniu jest błąd. trzeba przejechać 5 kółek a nie 8 km. reszta banał. 

Opublikowano

Mialem 3 do zrobienia.

Ford
Lancia
Kombinezon

W kombinezonie bylo aby pomalowac samochod, natomiast po eng. aby zrobic foto i udostepnic. Zrobilem obie rzeczy i dopiero zaliczylo wiec niewiem ktore jest poprawne.

Opublikowano

pewnie foto. na innym koncie, gdzie mam wszystkie 3 co jest dziwne, pomalowałem auto i nawet gotowe malowanie pobrałem a mimo to nie zaliczyło. w ogóle dziwna sytuacja że w zależności od regionu są różne wyzwania. może to ogarną w końcu. mogliby zadzwonić do kogoś z PG, nauczyliby ich jak robić takie forzathony. 

Opublikowano
pewnie foto. na innym koncie, gdzie mam wszystkie 3 co jest dziwne, pomalowałem auto i nawet gotowe malowanie pobrałem a mimo to nie zaliczyło. w ogóle dziwna sytuacja że w zależności od regionu są różne wyzwania. może to ogarną w końcu. mogliby zadzwonić do kogoś z PG, nauczyliby ich jak robić takie forzathony. 
Fh3 zupelnie inaczej dziala, tak bezproblemowo. Probowalem ligi w fm7 aby cos podzialac ale serwer nie odpowiada.. szkoda bo Xone kupilem specjalnie do forzy..

Nie podlaczalem jeszcze g920, warto czy lipa?

Opublikowano

co do sieci to nie wiem, ostatnio grałem z kumplem w ligach i bezproblemowo. co do kierownicy to się nie wypowiem ale zerknij do tematu kierownic, albo poprzednie strony tego tematu, ktoś chyba poruszał wątek.

Opublikowano

Witam może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym wyzwaniem z driftem próbuje już chyba z dwadzieścia razy i nic na wszystkie sposoby ? inne wyzwania już zaliczyłem.

Opublikowano

Musisz mieć ustawiony tor w Alpach ale jako Reverse Club Cirtcuit. Ustaw tryb wyścigu na drift i jak pojawi Ci się licznik punktowy, to musisz podczas pierwszego okrążenia nabić 10k punktów. Ważne, żebyś miał tam licznik czasu, a nie okrążeń - inaczej nie zaliczy :)

Opublikowano

Dzięki wybierałem niewłaściwy tor polski opis mnie zmylił jeszcze raz dziękuję. 

Opublikowano

wiedzą o problemie, pracują nad nim, ten główny działa ale nie wiedzą czemu te dwa pozostałe są niewidoczne dla wielu, proszą o cierpliwość bla bla bla.