Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario & Luigi's Superstar Saga + Bowser's Minions

Featured Replies

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Super że to wydają, to najlepsza część serii i na dodatek ciężka do zdobycia na fizycznym nośniku. Z przyjemnością kupię i postawię obok wersji GBA. Europejska okładka świetna, nawiązuje do oryginału,

• Wiadomo, że gry w tych seriach budują w swoim obrębie i dodają do już poznanych elementów nowe, niektóre rzeczy przebiegają w nich szybciej niż w poprzednich itp., więc granie najpierw w sequel będzie

Opublikowano

generyczne modele toadow i koopa - troopa zamiast roznorodnych unikalnych, generalnie caly styl graficzny nowszych odslon podoba mi sie duzo mniej niz pierwszych trzech czesci. W sumie to tyle tak naprawd,e bo cala reszta to 100% miodu i dobrej zabawy, plus pare ulatwien (easy mode, oznaczenie ktory z braci zostanie zaatakowany), ktorych na szczescie nie trzeba uzywac i mozna bezproblemowo wylaczyc. Sama gra sprawia wrazenie i tak troche prostszej od oryginalu, ale to moze mi sie tylko wydaje bo oryg z GBA przeszedlem pare razy :P 

Opublikowano

No dobra wariacie, mam tą grę na 3DSie (z GBA) i mogę mieć ten remake. W co grać? Nie grałem jeszcze w ogóle!

Opublikowano

ugh, trudne pytanie! wydaje mi się, że oryginał ma więcej uroku, ale... graj w remake. tam masz jeszcze przy okazji dodatkowy tryb (bower's minions), ktory cie moze przyciagnac do sprzetu na chwile, plus pare udogodnien w stylu minimapy na dole, szybkeigo dostpeu do umiejetnosci. 

Opublikowano

Odpaliłem teraz na chwilę dla testu oryginal z GBA i jest na 3dsie bardzo ciemny, więc rzeczywiście pewnie pogram w remake'a. Dzięki!

Opublikowano

Będziesz się świetnie bawił, gwarantuję :)