Skocz do zawartości

Void Bastards

Featured Replies

Opublikowano

Przeszedłem. 9 etapów które różnią się tylko leciutko wyglądem to tragedia,przeciwników też jest 6 rodzajów to jakaś kpina. Powinni napierniczac darmowe łaty z poziomami, layoutami i przeciwnikami i fajnie by się grał a tak to niestety lipa wyszla. Szkoda bo rogale to najfajniejszy gatunek gier i mogli się bardziej postarać. 

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 14,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Coś w tym jest. Jak dostałem minusy od Huma i Paola za krytykę tej gierki, a teraz widzę, że ten pierwszy zaliczył jedynie 9 poziomów, a drugi ani jednego. Ogólnie to z mojej listy znajomych oprócz mn

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Kuba, ale zrozum w reszcie: jak coś hejtujesz to na 100% jest to dobre, jak coś hypujesz to zwykle jest to zarzutka, a ten minus bo w sumie to jesteś el dzbanito i twój trolink zaczął być męczący. Tyl

• W Fortnajcie jest za duży aim assist, ale i tak jest o 8,5 miliarda lepiej niż w tym balasku. Muzyczka i grafika w porządku, ale ten gunplay i przeciwnicy w tej gierce to tragedia. Jakieś gluty w kape