Skocz do zawartości

CRITTERS: A NEW BINGE

Featured Replies

Opublikowano

Widać, że niskobudżetowość bije od tego filmu, ale na pewno obejrzę z sentymentu do poprzednich części. W trailerze piszą, że 21 Marca wchodzi do kin.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Wczoraj dvdrip się pokazał.      To jest podpisyeane też Critters 5. 

• No jako serial może się to sprawdzi i nie będzie raził mały budżet. Niestety krity wyglądają gorzej niż w pierwowzorze, są bardziej gumowate. Mam nadzieję, że będzie dużo nocnych ujęć budujących klima

Opublikowano
  • Autor

Jak ogladalem teraz trailer pierwszej i drugiej czesci to wydaja sie bardziej mroczne. Dla mnie jako dzieciaka byly zwyczajnie straszne, ale tez maja jakies tam elementy humorystyczne. No i motyw bunkrowania sie w domu zawsze daje rade w takich filmach.

Opublikowano

Ale to będzie 8 odcinkowy serial, a nie film.

Opublikowano

Wygląda jak g,owno, wszelkie banderasy sa na siłę

Opublikowano

Obejrzałem jeszcze 2 razy i odwołuję antonio banderasa :smutas:

Posty przeniosę jak się dorwę do kompa.

Opublikowano
  • Autor

W trailerze chyba nic nie wspominają, że to serial, myślałem, że to będzie filmidło. Sorry za zamieszanie :D

Opublikowano

Czekam jak cholera. Na Ash vs evil dead też psy wieszali. Może niskobudżetowość będzie tu atutem... Optymistycznie i na wyrost nadzieje ale wy zawsze zamulacie i jesteście sceptyczni za mocno. Trzeba wierzyć. :lapka: Oryginalną serię kocham całym sercem.

Opublikowano
  • Autor

No jako serial może się to sprawdzi i nie będzie raził mały budżet. Niestety krity wyglądają gorzej niż w pierwowzorze, są bardziej gumowate. Mam nadzieję, że będzie dużo nocnych ujęć budujących klimat.

To

critters.jpg

VS

Critters-A-New-Binge.jpg

Może je jeszcze poprawią, albo w akcji będą lepiej wyglądały. Te pierwsze to prawdziwe oblechy z kosmosu.

Edytowane przez Plugawy

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...