Opublikowano 12 stycznia 20205 l Witam . Wczoraj zakupilem ps4 uzywane . Nigdy nie mialem stycznosci z konsola 4 generacji i chcialbym sie dowiedziec czy az tak siedzi strasznie pobieranie gier ??? Mija juz 10 h odkad zaczalem pobierac gre ktora wazy 42gb a pobrane mam zaledwie 20 . Czy to wina serwerow sony czy to cos po Mojej stronie bardziej jest ? Zawsze to tak wolne idzie ?
Opublikowano 12 stycznia 20205 l Jaką masz prędkość internetu? To dość ważna informacja jeżeli oczekujesz odpowiedzi.
Opublikowano 13 stycznia 20205 l Kumpel ma to z limitem miesięcznym 100GB i syn mu wyczerpuje limit PS4 + PC w 2-3 dni. Masz jakiś masz pakiet netu? Jeśli tak to nie ma się co dziwić że tak Ci się pobiera.
Opublikowano 13 stycznia 20205 l Cyfrowy polsat to mobilny tak? zobacz jaki masz Nat w opcjach sieciowych, pewnie o to chodzi
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Mi jak wolno czasem pobiera, to daję pauzę i wznawiam i już leci full transferem. No i wiadomo, że najlepiej łączyć się po kablu, a nie bezprzewodowo