20inchDT 3363 Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Dzisiaj europejczycy dostali dostęp do PSO2 na konsolach i PC, a w 2021 wyjdzie kolejna część zatytułowana "New Genesis". Drugi filmik przedstawia w jaki sposób oba tytuły bedą ze sobą połączone. Ktoś ma zamiar grać czy gra przejdzie echem na forum? Użytkownicy gamepassa dostają jakieś itemki, boosty i różne pierdoły. Quote
20inchDT 3363 Posted August 22, 2020 Author Posted August 22, 2020 Stworzyłem wczoraj cyctą waifu z krótkimi czerwonymi włosami, bitch face i skąpym outfitem Nawet fajnie się walczy, ale odpuszczę sobie i zaczne grać dopiero w new genesis. Nie dość, że grafika jak to na gre z 2012 wyglada słabo, to jeszcze na one s jest rozmazana Kto to przepuścił w takim stanie. Gorzej wygląda tylko rocket arena. Quote
devilbot 3799 Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 ja spróbuję w pierwszą część na dreamcasta grałem jeszcze przez modem telefoniczny, potem te części na PSP były spoko Quote
20inchDT 3363 Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 Gra pojawiała się w ciagu ostatnich kilku godzin w storze, bo z rana jeszcze nie było. Mozna zrobic preload, 80gb. Jutro premiera Quote
Recommended Posts