SebaSan1981 3697 Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Mars Horizon to gra spod ręki Auroch Digital stworzona i wspierana przez Europejską Agencję Kosmiczną (ESA). Trailer odnosi się do PS4 ale krążą wieści że tytuł ten wyjdzie też na X-a. Jako fan astro oraz techniki kosmicznej jestem bardzo zaciekawiony tym tytułem, dlatego też postanowiłem założyć topik (w sumie mój pierwszy) poświęcony tej grze. Wygląda na to że gra będzie jakimś symulatorem/strategią dotyczącą misji kosmicznych. Zapowiada się interesująco Quote
Wredny 9878 Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Uwielbiam kosmiczne gierki, ale to już po tych kilku screenach wygląda dla mnie na zbyt skomplikowane. Trochę przypomina mi to Kerbal Space Program, które też odpuściłem, mimo tematyki - ich forma niestety nie jest dla takich prostaków jak ja Quote
Ryo-San 1756 Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 (edited) 45 minut temu, Wredny napisał: Uwielbiam kosmiczne gierki, ale to już po tych kilku screenach wygląda dla mnie na zbyt skomplikowane. LoL przecież orałeś w Elita i chcesz mi powiedzieć że po ED to coś na tych screenach jest dla Ciebie zbyt skomplikowane? Toż to by pewnie dzieci z klas 1-3 ogarnęły Edited November 18, 2020 by Ryo-San Quote
Recommended Posts