Opublikowano piątek o 08:284 dni Piątek wieczór, duży update - upadek serwerów pewny.Dziś dodają ten 4 AKT?Ja nie wiem kim zagram, wcześniej grałem mercem (nie polecam) i sorką pod sparksy.
Opublikowano piątek o 08:304 dni Tak akcik 4 -brak cruela :D i wiele innych zajebistych rzeczy :) Zacieramy ręce :)
Opublikowano piątek o 08:354 dni 3 minuty temu, bartiz napisał(a):Piątek wieczór, duży update - upadek serwerów pewny.Dziś dodają ten 4 AKT?Ja nie wiem kim zagram, wcześniej grałem mercem (nie polecam) i sorką pod sparksy.Warto dodać, że to jest free weekend dla ludzi którzy nie kupili early accessu więc ciekawe jakie będą dziś kolejki xdJa w każdej lidze kombinuje jakieś off meta buildy (no nie licząc tego Sparka) to tym razem będe meta slave i Deadeye będzie grany. Edytowane piątek o 08:354 dni przez UberAdi
Opublikowano piątek o 08:394 dni Warto wspomnieć o 3 fajnych itemach do zgarnięcia jeśli pogramy w ten weekend. Warunki proste do ogarnięcia. Ja planuje casterem i chyba padnie na Witch, miniony maja dostać mocny boost, kusi z drugiej strony build pod full chaos którym jeszcze nie grałem.
Opublikowano piątek o 08:424 dni 3 minuty temu, RafaU napisał(a):DeadEyE dostał sporego nerfa :(O nie czytałem dziś newsów. Ale to dobrze bo był przegięty, zaraz trzeba czegoś poszukać.
Opublikowano piątek o 12:464 dni Taki nerf to nie jest nerf. Trzeba i tak poczekac na drzewko bo na razie to jest gdybanie.
Opublikowano piątek o 12:554 dni Mam ochotę również iść Wiczką pod miniony, no ale właśnie. drzewko, trzeba poczekać co tam będzie tak dokładnie.
Opublikowano poniedziałek o 07:281 dzień Mój dinomancer już biega po mapach, ale wydropił kuszę z 650 dpsa i przerolowałem na galvanic shards deadeye, która właśnie skończyła akty. Na 0.3 można praktycznie grać ssf, tylko żeby recomb miał wyższy % na merge t1 modów, bo można podnosić bazy z t1, merge lub jak rng pozwoli dwa t1 mody na magiku > esencja > abyss i dopchać perfect exaltami.Najłatwiejszy patch od początku EA, myślę że w tydzień t4 arbiter padnie.Co do samego update, to miałem mieszane uczucia, bo sprint + autotrade na dłuższą metę mogą popsuć grę i zacznie się moda na ssf/gsf/prywatne ligi. Ale zmiany w crafcie oraz piękny a4 i trzy mini akty trochę rozwiały te obawy.
Opublikowano poniedziałek o 18:531 dzień Pograłem w weekend kilka godzin Wiedźmą pod miniony i gra się bardzo fajnie. Mega płynie działacz, czuć zabijanie mobkow, mroczny klimat. Odpaliłem na kilkanaście minut Monka i poziom drastycznie wzrósł. Będę na pewno śledził dalsze losy.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Monk tragedia przez zmiany w Evasion bardzo ciezko uskuteczniac Melee podejscie wiec zrobilem Merca i zycie stalo sie 15x latwiejsze mapa wybucha i jest fajnie xD
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. tak evasion na monk został strasznie znerfiony, nadal idzie dobrze bić ale można się zaskoczyć
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Skończyłem akt 4 wiedźmą pod chaos i przyjemnie się grało, tyle że strasznie mnie wynudził, bo praktycznie nie miałem żadnego wyzwania tak jak to było na początku startu gry. Chyba poczekam już na wersję 1.0, nie będzie mi się chciało powtarzać tego od nowa w kolejnych patchach.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 godziny temu, Rotevil napisał(a):Skończyłem akt 4 wiedźmą pod chaos i przyjemnie się grało, tyle że strasznie mnie wynudził, bo praktycznie nie miałem żadnego wyzwania tak jak to było na początku startu gry. Chyba poczekam już na wersję 1.0, nie będzie mi się chciało powtarzać tego od nowa w kolejnych patchach.Jakiego depsa miałeś w akcie 3 pamiętasz ?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 godziny temu, RafaU napisał(a):Jakiego depsa miałeś w akcie 3 pamiętasz ?Niestety nie, też grasz witchką? 6 godzin temu, GearsUp napisał(a):Ile nowych bossów doszło w tym nowym akcie?Chyba 24
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Sorry ale ta gra jak masz Abbys na cala mape tak jak ja mialem w Nexusie chodzi doslownie w pol fps... doslownie grac sie nie da i mam ustawione ustawienia na Ultra Performance na PS5 Pro PSSR Dynamic Resolution etc.