Opublikowano 5 kwietnia 20251 r Piękne te zmiany, nowa postać jest niesamowita. Fajnie że currency i stash pełny dobrodziejst :D
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r Ja sobie sprawdzam balans po zmianach od zera - też super się gra gołą Javazonką
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r nowy filter https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter-for-PoE2/releasesAle coś pojebali z ascendancja pierwszą, no męczę się jak nie wiem co ;/ Przecież to robi się z zamkniętymi oczami :(
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r OK, pomogło przeinstalowanie gry. Za pierwszym razem AMAZONKA wpadła :)
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r Ta nowa postać jeszcze bardziej op niż Ranger. Gra się wyjebiście, ale premierowe granie dawało większy wycisk.
Opublikowano 5 kwietnia 20251 r Kurde a na reddicie wysyp pękających dup, że gra jest wolna, ślamazarna i trudna. A nowa postać ponoć mega słaba. Ale już jakieś hotfixy powychodziły widze.
Opublikowano 6 kwietnia 20251 r Heh redit. Jak ja widzę że ktoś wspominał o nim to mi drobne w kieszeni przestają się zgadzać.Amazonka z gemem volt OP w chuj! Gra trudna ? No może początek do nabicia 15lvl teraz masełko.
Opublikowano 7 kwietnia 20251 r Kuźwa już myślałe, że po 100h będę miał dosyć, ale ta gra to jakaś magia! Ta nowa postać giga koks i jedzie się aż miło. Miazga.
Opublikowano 7 kwietnia 20251 r Ja wiem ze niektore buildu jak np pod miniony sa w dupsko ostro ale grajac pod chaos wiedzma i teraz javazonka pod lighting to kurde jak kto pisze ze jest trudno to ma grube uposledzenie - tego jebanego reddita to powinni ignorowac - jeszcze jak czytam ze LS dostanie buff to jakis w ogole smiech - i pisze to jako 43 letni dad gamer a nie spoceniec ktory siedzi 24h przed kompem wiec szkoda ze ggg robi niektore zmiany pod placzkow
Opublikowano 7 kwietnia 20251 r Kończę drugi akt bez deada - potwierdzam, że nowa klasa w kampanii, delikatnie mówiąc, daje radę. Wiele osób narzekało, że mozolnie się gra pod frenzy charge w oparciu o parry, nie zdając sobie sprawy z faktu, iż ładunki można generować w innym sposób (akurat podobnie grałem ostatnio Rangerką). Zgodnie z prawidłem, które mówi, że lubimy grać w to co znamy, to przyznam, że bawię się lepiej niż na starcie
Opublikowano 22 maja 20251 r Wszystkie bossy na T4 zabite, wszystkie mechaniki zrobione, lezy jakies 20 divine jeszcze w skrzyni. Zostalo zrobic hitless run w Sekhema, ale chyba poczekam na achievementy.
Opublikowano 17 lipca 20251 r Czy gra ma sens jak chce się trochę casualowo pograć? Odpalić wieczorem na 30-60 minut, coś tam pozabijać i elo?
Opublikowano 17 lipca 20251 r Teraz, Sedrak napisał(a):Czy gra ma sens jak chce się trochę casualowo pograć? Odpalić wieczorem na 30-60 minut, coś tam pozabijać i elo?Oczywiście. Tylko jest pewne ryzyko, ze wciągnie cie na dłużej niż godzinę xdJa mam 130h od premiery, a nawet w endgame jeszcze nie bylem.
Opublikowano 17 lipca 20251 r 9 minut temu, Sedrak napisał(a):Czy gra ma sens jak chce się trochę casualowo pograć? Odpalić wieczorem na 30-60 minut, coś tam pozabijać i elo?Tak, ale uważaj na to aby cię za bardzo nie wciągło ;) Nie wiem kiedy pykło ponad 600h :)
Opublikowano 17 lipca 20251 r A jest jakies nowe info czy premiera pelnej wersji jest np planowana na ten rok?
Opublikowano 17 lipca 20251 r Patrząc na to, że gra ma zaplanowany patch 0.3.0 na sierpień to można śmiało powiedzieć, że pełniaka w tym roku (albo i nawet w przyszłym) nie ma co się spodziewać.
Opublikowano 11 sierpnia 202511 sie Aktualnie zbliżam się Warriorem na SSFHC do endgame'u i musze przyznać, że gra zmierza w bardzo dobrym kierunku. Drop jest w punkt - itemy/waluta leci ale nie ma przesady. Sama kampania obecnie to istna przyjemność - nowy akt coraz bliżej, będzie się działo. Tylko te serwery wciąż potrafią mulić, co skutecznie uprzykrza zabawę :/
Opublikowano 11 sierpnia 202511 sie 2 godziny temu, stoodio napisał(a):Aktualnie zbliżam się Warriorem na SSFHC do endgame'u i musze przyznać, że gra zmierza w bardzo dobrym kierunku. Drop jest w punkt - itemy/waluta leci ale nie ma przesady. Sama kampania obecnie to istna przyjemność - nowy akt coraz bliżej, będzie się działo. Tylko te serwery wciąż potrafią mulić, co skutecznie uprzykrza zabawę :/Skąd informacje ze nowy akt będzie? Nie miała być reszta po wyjsciiu z ea?
Opublikowano 29 sierpnia 202529 sie Wiadomo o której będzie do pobrania aktualizacja 0.3.0 na Steam? Jaką postacią planujecie zacząć nowy sezon :)?
Opublikowano 29 sierpnia 202529 sie Monk :) update to jak zawsze chwilę przed otwarciem sezonu, tak koło 21 powinno być już do pobrania.
Opublikowano 29 sierpnia 202529 sie Ja pewnie zrobię sobie witch/sorceress, bo ich ataki mi się wizualnie najbardziej podobają.
Opublikowano 29 sierpnia 202529 sie 2 minuty temu, oFi napisał(a):Ja pewnie zrobię sobie witch/sorceress, bo ich ataki mi się wizualnie najbardziej podobają.To ty idziesz pod wizualizacje nie pod DPSa ? Ciekawe, powodzenia w endgame :)
Opublikowano 29 sierpnia 202529 sie 7 minut temu, RafaU napisał(a):To ty idziesz pod wizualizacje nie pod DPSa ? Ciekawe, powodzenia w endgame :)Według znawców yt to te dwie klasy + ranger robią największy dps :)Ale to nie są wszystkie postacie, bo jeszcze paru brakuje. Wszystko jeszcze się może zmienić. Ja zacznę grać w tą grę jak już będzie gotowa. A teraz tylko skorzystam z darmowego weekendu by zobaczyć jak to chodzi.
Opublikowano 29 sierpnia 202529 sie Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz :) Rozumiesz co ja ciebie pytam? :) @oFi budzimy się :)