Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Piątek wieczór, duży update - upadek serwerów pewny.Dziś dodają ten 4 AKT?Ja nie wiem kim zagram, wcześniej grałem mercem (nie polecam) i sorką pod sparksy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak akcik 4 -brak cruela :D i wiele innych zajebistych rzeczy :) Zacieramy ręce :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, bartiz napisał(a):Piątek wieczór, duży update - upadek serwerów pewny.Dziś dodają ten 4 AKT?Ja nie wiem kim zagram, wcześniej grałem mercem (nie polecam) i sorką pod sparksy.Warto dodać, że to jest free weekend dla ludzi którzy nie kupili early accessu więc ciekawe jakie będą dziś kolejki xdJa w każdej lidze kombinuje jakieś off meta buildy (no nie licząc tego Sparka) to tym razem będe meta slave i Deadeye będzie grany. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez UberAdi
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Warto wspomnieć o 3 fajnych itemach do zgarnięcia jeśli pogramy w ten weekend. Warunki proste do ogarnięcia. Ja planuje casterem i chyba padnie na Witch, miniony maja dostać mocny boost, kusi z drugiej strony build pod full chaos którym jeszcze nie grałem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, RafaU napisał(a):DeadEyE dostał sporego nerfa :(O nie czytałem dziś newsów. Ale to dobrze bo był przegięty, zaraz trzeba czegoś poszukać.