Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 14 godzin temu, Shen napisał(a):Skąd wziąć skill wolf pack? To z dropa tylko? Jest w poe w ogóle trade? Pobiegałbym z wilkami i szkieletamiDruid na wilki. Wszystko zależne jest od lvl postaci i ascendancji.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. paswyka ze skilla drugiego rzędu daje wilki plus te 5 ze skilla(aktywne) i mamy razem 9. Jak to ładnie chodzi Nawet jak nie robią dużego DMG to skupiają wrogów i ja gram jeszcze pod zimno zamrażając ich. Bardzo przyjemnie się gra
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak chcesz aby miniony Wolf robiły wpierdol to używaj skilla lunar blessing i supportu rakieta flow.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. A zeby dostac Rakiate to musisz poleciec do domu Johnatana i zrobic z polykiem po same kule albo zaplacic okolo 25 30 Divow. Plus minimum lvl 65 musisz miec.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przecież to leci na mapkach. Endgame właśnie jest po to by dropić takie cuda. MFa mam tylko 25% z gira reszta to charmy z buffa max 80% i lecą te cuda, ale fakt tablety trzeba olejować.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Stary ja robie T15 z 6 do 8 modow po 3 tablety i przez tydzien zdropilem 1 Diva i 2 Fracture xD Ale fakt faktem ze nie zrobilem jeszcze Arbitra bo nie zaplace ponad Diva za dostep xD W zyciu nie mialem tak chujowej ligi.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 wieże i masz wejście, ale tu uwaga coś pojebało się w grze z tymi wieżami, ja mam rozpierdol taki że nie są kolo sobie i to mega dziwne. Jak będę w grze jutro to się przypomnij to dam ci 2 odłamki :) (chyba jeszcze mnie masz w grze)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mam 40 pts w Atlasie zrobione etc ale nie widzialem jeszcze swiatla Cytadeli nigdzie na mapie <3 super gra :P