Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Jakby Ktoś był chętny pograć online i pomóc w paru "aktywnościach", to /msg InsejnPL. Szczególnie w siłowaniu na rękę i rzutkach by się Ktoś przydał, bo randomom nie chce się w tych trybach grać.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Wydaje mi się, że mnie z Kimś pomyliłeś Docelowo gram na X360, z małą przerwą na pożyczonego bubla, ale na nim nigdy nie grałem w GTA V
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Na OC chyba pisaleś, że wracasz do X i pytales coś o zakupy przez live. Myślałem, że pogrywasz akurat na PSie To jak coś dodaj mnie do znajonych, zgramy się jakoś
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Ten dodatek z szkola latania to mozna samemu grac czy jak to jest ?Ja w GTA V online w sumie zbyt duzo nie gralem - sa tam jakies wyzwania/zadania dla jednego gracza ? Edytowane 20 sierpnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l to jest na tej samej zasadzie co w singlu. podjeżdżasz na lotnisko i masz wyzwania/lekcje do ukończenia. całkiem fajne ale momentami wkurzające. w połowie jestem. samemu możesz robić w prywatnej sesji. około 90% misji i wyścigów możesz ograć samodzielnie. przy wyborze masz wymagania co do ilości graczy, niektóre wymagają 2, inne nawet 4 czy 6. pozostałe tryby to wiadomo, deathmatcha sam nie będziesz grał.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Dzieki !W takim razie czeka mnie sporo zabawy w trybie online, singla zrobilem juz jakis czas temu na 100%, ale w sumie jeszcze bym sobie pogral. Edytowane 20 sierpnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l challenge ze zbieraniem chorągiewek w szkole latania to jakaś poracha. Trzeba obmyślić sobie plan w jakiej kolejności je zbierać i jeszcze dali mało czasu na złoto. Chvj tam, będzie co robić. Ogólnie za złota w tej szkółce można nieźle zarobić za to mega plusik.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Gdzie jest ta szkola latania ?Pobralem uaktualnienie, podczas loadingu byly reklamy, ale w grze nic nie ma - oczywiscie wlaczylem online, a nie singla. Nic na mapie mi sie nie pokazuje. Edytowane 21 sierpnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l yyy, lotnisko? taka ikonka samolotu. to samo miejsce co w singlu. odpal mapę, legendę i po prawej najwyżej sobie poszukaj w spisie.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l No wlasnie sie domyslam, ale u mnie ikonki samolotu wlasnie nie ma. Moze musze najpierw cos zrobic - nie wiem bo online gralem bardzo krotko, zrobilem postac, a pozniej jedna misje ta poczatkowa, wiec moze trzeba miec jakis okreslony level doswiadczeniaTeraz na mapie mam tylko flagi wyscigow, te teczki, gwiazdki jakies i sklepy, ale zadnego samolotu nie ma - z legendy tez szukalem i nic. Edytowane 22 sierpnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l No jasne - auto-update byl na PS3, nawet na loadingu reklamy byly nowe i w radiu mialem reklame San Andreas Flight School.Moze jest tak jak pisalem i trzeba miec wyzszy level, ja mam chyba 3 czy 4 dopiero bo gralem bardzo malo. Edytowane 22 sierpnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l w sumie na tym etapie to masz bardzo mało możliwości więc możliwe ale wydaje mi się, że powinno być od razu. zaraz podjadę i sprawdzę. restrykcji żadnych nie widziałem ale pograj i wbij chociaż ten 10 level żeby chatę kupić. może faktycznie trzeba postać rozkręcić żeby było. Edytowane 22 sierpnia 201410 l przez Colin
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l No i super, to juz teraz wiem dlaczego mam tak malo rzeczy na mapie, musze troche pograc i odblokowac wyzszy level exp.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Swoją drogą, to te zadania w szkole latania są naprawdę bardzo wymagające, a ten ostatni przelot, to czyste przegięcie XD
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Odpal sobie tę kamerę z dzioba samolotu, większa precyzja, udało mi się za pierwszym razem dzięki temu
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Odpal sobie tę kamerę z dzioba samolotu, większa precyzja, udało mi się za pierwszym razem dzięki temu Ja też oczywiście zaliczyłem, ale na złoto ciężko bardzo.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Swoją drogą, to te zadania w szkole latania są naprawdę bardzo wymagające, a ten ostatni przelot, to czyste przegięcie XD nie bylo zle, mam to na zloto najgorsze bylo dla mnie latanie w formacji ale udalo sie szczesliwie zdobyc zloto. Najtrudniejsze dla mnie jest strzelanie do celu Buzzardem
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l szkołę latania sobie odpuściłem za to rekreacyjnie kończę wszystkie wyścigi. lądowe już ogarnięte, teraz pora na powietrzne i motocyklowe. wodne to tak fuj. btw nie wiem przy której aktualizacji pojawił się ten ficzer ale teraz wystarczy nacisnąć 2xup na d-padzie i od razu pojawia się kamerka. przydatne kiedy chce się coś szybko uchwycić. parę dobrych momentów mi umknęło bo właśnie zanim się włączył aparat to trochę trwało. wcześniej tego jakoś nie widziałem a często używam krzyżaka w górę do odpalania smsów.
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l jesteś pierwszą osobą, która się pozytywnie o tej funkcji wypowiada, serio
Opublikowano 2 października 201410 l Nowy dodatek do online http://www.rockstargames.com/newswire/article/52322/the-last-team-standing-update-for-gta-online-now-available?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=availablenow&utm_campaign=ltsupdate10022014 Edytowane 2 października 201410 l przez Olsen