Boomcio 4319 Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 Premiera gry odbyła się we wrześniu tego roku. Tytuł specyficzny - porównywany mocno z Fallout Tactics ( w którego nie grałem ), więc nie wypowiem się w tej kwestii. Mamy tu konkretne postapo, brutalne walki, ogromną ilość broni palnej i rodzajów amunicji do niej, broni białej, łuki i różne rodzaje strzał, miny, pułapki, ładunki wybuchowe, różnego rodzaju i typu granaty, jest zaimplementowane w ciekawy sposób skradanie, w dalszych misjach kierowanych przez SI towarzyszy, jest multiplayer, są pojazdy i nawet psy, a także rozbudowa bazy, barykady, wieżyczki strażnicze itp. Z tej mieszanki można uzyskać świetny gameplay z ogromem możliwości. Aktywna pauza i rozdzielenie zadań na przemian z real tajmem? Czemu nie. Wczoraj wsiąkłem na wiele godzin. 1 2 Quote
Wredny 10053 Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 Widzę jakiś niszowy tytuł, jeszcze z kropką na końcu (zmień to, a Last Resort wpisz z dużych) to od razu wiem, że @Boomcio. Ale fakt, fajnie to wygląda - jak Wasteland trochę. Quote
Boomcio 4319 Posted October 16, 2021 Author Posted October 16, 2021 Zrobione. Dzisiaj pykam od popołudnia. Żaden niszowy Quote
Wredny 10053 Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 Kropkę usuń i "the" z małej zostaw Quote
Boomcio 4319 Posted October 16, 2021 Author Posted October 16, 2021 (edited) W dniu 16.10.2021 o 19:37, Wredny napisał: Kropkę usuń i "the" z małej zostaw Ok Edited October 27, 2021 by Boomcio Quote
Boomcio 4319 Posted October 27, 2021 Author Posted October 27, 2021 Giereczka skończona po 25 godzinach i cóż. Bawiłem się świetnie. Świetna odskocznia od dużych, komercyjnych tytułów. Miejscami kojarzyła mi się z Kollzone Liberation. Mało taktyki, dużo prucia ołowiem. Można postać rozwinąć mocno pod skradanie i wtedy rozgrywka jest zupełnie inna. Dosyć szybko wchodzą levele, a wraz z nimi mocne pukawki i punkty do rozdania. Słabsze elementy to właśnie obrona bazy, na szczęście tego jest mało. Generalnie fajny, mniej popularny tytuł w którym nie uświadczyłem większych błędów ( poza jednym z save, ale naprawił się). Quote
Recommended Posts