Guest Rozi Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Rap to super muzyka. A dobry rap, to jeszcze lepsza muzyka. Każdy zna rap z USA, UK, albo Polski. A może znacie dobre kawałki z zagranicy? Z Rosji, Ukrainy, Włoch, Hiszpanii, Etiopii, albo Indii? To jest temat, abyśmy mogli taki rap wrzucać. Oczywiście utwory okołorapowe też się nadadzą. To ja rzucam mix Włoch, Ukrainy i Rosji na początek: I jebaniutki hit: Quote
Ken Adams 378 Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Hiszpania. Stary klasyk z udziałem Company Flow. Włochy. Zajebiste. Z udziałem króla WSG. Quote
Blaise 3627 Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Pamiętam swój okres fascynacji Mafia K1 Fry, chociaż słowa nie rozumiałem. Quote
Paolo de Vesir 9667 Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Miło wrócić do tego s z t o s a i tylko utwierdzić się w przekonaniu, że Sfera to jest absolutny no. 1 u makaroniarzy. Niesamowite flow i luz, szanuję typa jak pojebany. Quote
Recommended Posts