Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Symulator wydawania VC powraca jak co roku. Tym razem w rocznicowej edycji z Jordanem na okładce. Ci co grali w 2k11 pewnie kojarzą wyzwania Jordana, w tym roku powracają Tak samo jak rok temu dostajemy wersję current gen i next gen, premiera za miesiąc.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l No nie wiem, na 2k22 się przejechałem, źle mi się w to grało i mam trochę dosyć tych irytujących błędów powtarzanych od lat z AI i kolizjami. Niby w 2k23 gameplay wygląda jakoś świeżo i może będzie w końcu bardziej next-genowo, ale zakup na pewno przemyślę kilka razy i pooglądam gameplaye po premierze.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Ja w tamtym roku się wkręciłem i pyklo ponad 400h, głównie w MyTeam. W tym roku dużo nowych rzeczy i usprawnień dodają i pewnie też wezmę.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Autor No ja tylko myteam, w current gen wersji. Najważniejsze co muszą naprawić, bo był dramat w tym roku to dropy obrońcy z rogów, przez to obrona on ball nie miała sensu. W 5v5 można to ustawieniami naprawić ale tto było zepsute. Ostatnio wleciał nowy trailer dla myteam
Opublikowano 12 września 20222 l Gra wyszła i jak to ostatnio bywa MyCareer to festiwal cringu, żenady i debilnego grindu. Historia to podobno nawet jak na standardy serii coś wyjątkowego, np żeby zagrać w meczu musisz nosić czapkę w kształcie wielkiego hotdoga, a historia to jakiś absurdalny beef między 18 a 19 pickiem w drafcie i nawet do końca nie wiadomo dlaczego Do tego genialna zagrywka z dodawaniem Nba League Passa do wersji za 6 stów na 2 tygodnie przed tym, jak NBA ogłosiła, że roczny abonament League Passa stanieje o około 50%
Opublikowano 12 września 20222 l Kek, nawet nie zauważyłem tego w 2k22. Póki co, wstrzymuję się, za bardzo się zawiodłem na poprzedniej edycji.