next THE flex 17 Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Siemacie Youtube zaproponował mi wczoraj coś w moim stylu i praktycznie zapomniałem, że coś takiego jeszcze jest możliwe Czy znacie coś w tym klimacie co jest w miarę świeże ? Powiedzmy ostatnie 5 lat. WCK i UNDADASEA znam. Chodzi mi o tego typu bity i przekaz, czysty..pure rap Bez napinki, gejozy czy innej przewózki. 1 Quote
PanKamil 1108 Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Obecnie nienawidzę rapu który obrzydliwe mi te wszystkie zyebsne dzieciory ale odkryłem coś fajnego. Nie wiem czy są znani, ale sztos. Trochę jestem za stary na ten przekaz i wolę siedzieć w kapciach niż balować ale miło powspominać jak się miało 20 lat, no i fajne brzmienie. , Quote
next THE flex 17 Posted January 10, 2023 Author Posted January 10, 2023 Coś w tych stylach właśnie, które podaliście dzięki i jak macie coś jeszcze do zaproponowania to śmiało wklejajcie informacje Quote
ścierpła mi noga 75 Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 a to ja się w klasyczny rap z przekazem bawię od lat, a teraz nawet i nowość wyszła w konkursie https://robrap.eska.pl i oczywiście same disco oprócz mnie Quote
Recommended Posts