Opublikowano 22 marca22 mar W dniu 21.03.2026 o 00:11, McDrive napisał(a):Czy mi się wydaje, czy ostatnio łączy samych spoceńców i boty? Darmowe dni się zaczęły i robią to co acti w CoD, że "nowych" paruje z niskimi poziomami żeby nikogo nie wystraszyć poziomem w multi?Dziwnie to działa. Czasami łączy prawie z samymi botami by kolejny mecz był pełen ludzi. A te poziomy to mi dopierdala od dawna gości z lvl 200+ co bym się nie pocieszył graniem zbyt długo. Dobry Battlefield ale coś nie zagrało z serwisem posprzedażowym.
Opublikowano 27 marca27 mar Różnie dobiera, ale ostatnio po aktualizacji trochę dłużej się czeka i czasami się pojawi jakiś bot. Level w tej grze nie ma znaczenia, bo można go nabijać na postawionych serwerach, a z drugiej strony niskie levele to czasami kolejne konta spoconych dzików co lecą na wysokie KDR. Ja gram głownie TDM/SDM i poziom raczej jest podobny od dawna, raz na jakiś czas trafi się ktoś mocny, przeważnie średni/słabi. Prog wejścia do gry oceniam na zdecydowanie bardziej przyjazny niż w takim CoDzie. Jest trochę wolniej, łatwiej, czytelniej. Ale może mam trochę już zaburzona ocenę bo 300h w grze robi swoje;)