August 5, 20242 yr Witam Jestem laikiem w kwestii xbox360. Mam pytanie dotyczące ściągania gier w pełnej wersji jak i demo. Wcześniej w mau głównym mailem na górnej belce poziomej zakładkę gry. Teraz zostały tylko 3: strona główna, sieci społecznościowe i ustawienia. Zestrony głównej mogę przejść jedynie do moich gier. Nie widzę opcji przetestowania demo i wyszukania pełnych wersji.
August 5, 20242 yr Sklep został zamkniety i juz nie da się kupić/pobrac nic nowego. Tylko juz posiadane rzeczy.
August 7, 20242 yr Author A czy w takim razie przez stronę microsoft np z laptopa można coś kupić na konto które jest na xbox?
August 7, 20242 yr Te gierki z X360 które są we wstecznej i są dostępne na xbox.com powinny działać bez problemu, ale to jest ograniczony katalog jednak. Poza tymi tytułami zostaje Ci albo polowanie na pudełka albo zabawa w przeróbkę, ale z tym drugim nie pomogę bo się nie znam.