Opublikowano środa o 17:064 dni Autor Wczoraj dali kod na klucz (1), to nie wrzucałem od razu, ale dzisiaj już coś lepszego, bo skórka dla VH.Golden key - 3H6JT-3ZJZ3-KXBJK-TB3TB-J33CXVH skin - BZ6J3-3JKHB-CX3B5-TTJTT-HJBZW
Opublikowano wczoraj o 17:10 1 dzień Autor No nie wrzucałem wczoraj, bo to tylko dwa klucze, a przedwczoraj był kolejny bezjajeczny zapis audio. Dzisiaj dają skórkę dla VH: 3HX3J-RJWSJ-CFBBC-3BJ3B-RWZ36
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A ja dzis skonczylem to:Reszty nie da sie zdobyc bo GB robi sobie zarty ze zbugowanymi badz glupimi dropami wiec musze czekac az je usuna lub naprawia.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Wow, nieźle. Ja mam 1/69 ale nie farmiłem tych tygodniowych bossów, a jak już gdzieś przysiedziałem dłużej to i tak nie wyleciało. A to czego się nie da zdobyć?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Od 18go grudnia podniesli drop rate oprocz tych calych Big Encore wlanie. Niektore lecialy po kilku minutach, inne po godzinie/poltora, a jeszcze inne po kilku sesjach. Idolator Sol i jego trzy dropy zajely mi najwiecej czasu. Po pierwsze podbilem sobie 4 super buildy wraz ze specjalizacjami pod niebiosa, dopakowalem postaci sprzetem i zaczalem farme. Moj Rafa z buildem pod Golden Goda wyczyscil wszystkie Drill Site’y, Amon odpowiadal za farme bossow bo zciagal ich na strzala z Honey Bunches, a Vex dokonczyla dziela pomagajac przy doslownie kilku mniejszych i bardziej ruchliwych bossach jak Veil Ted. Oczywiscie nie mialo sensu podchodzic do tego wszystkiego na UVH 5/6. Jedynka i dwojka spokojnie wystarczyly. Mimicron rzucil mi Complex Roota za pierwszym razem. Podobnie bylo z Opressorem, ktory to jest tez jednym z najbardziej upierdliwych. Dobre RNG uraczylo mnie bardzo szybkimi dropami. Oto lista wszystkich legendarnych broni do tego wyzwania:Acey May #Aegon's Dream #Anarchy #Asher's Rise #Budget Deity #Birt's Bees #Bloody Lumberjack 👎Bod #Bonny and Clyde #Boomslang #Borstal Ballista #Bugbear #Bully #Chuck #Cold Shoulder 👎Complex Root #Convergence #Darkbeast #Divided Focus #Finnity XXX-L #Fisheye #Forsaken Chaos 👎G.M.R. #Goalkeeper #Golden God #Goremaster #Hellfire #Hellwalker #Hot Slugger #Husky Friend #Kaleidosplode #Kaoson #Katagawa's Revenge #Kickballer #King's Gambit #Lead Balloon #Linebacker #Lucian's Flank #Lucky Clover #Luty Madlad #Midnight Defiance 👎Noisy Cricket #Ohm I Got #Onslaught #Oscar Mike #Phantom Flame #Plasma Coil #Potato Thrower IV #Prince Harming #Queen's Rest #Rainbow Vomit #Rangefinder #Roach #Rowan's Charge #Ruby's Grasp #San Saba Songbird #Seventh Sense #Sideshow #Star Helix #Stop Gap #Stray #Sweet Embrace 👎Symmetry #T.K's Wave #Truck #Vamoose #Whiskey Foxtrot #Wombo Combo #Zipper #Dwa z nich (od Moxxi) zostaly ponoc usuniete w jakims paczu, ale wciaz widnieje w challenge’u liczba 69. Poprawia to pewnikiem za jakis czas. Nie chcialo mi sie usuwac hasztagow. Kciuki w dol znacza, ze nie mozna zdobyc tych broni z phosphene skorkami.
Opublikowano 41 minut temu41 min Autor Godzinę temu, Yap napisał(a):Oczywiscie nie mialo sensu podchodzic do tego wszystkiego na UVH 5/6.Ja właśnie ubijałem Toporozpłatacza przez dwa cykle Black Market. Na UVH6 średnio co 30 sekund bez sprawdzania lootu więc powiedzmy, że ok 100 killi łącznie i niestety bez Boda w specjalnej skórce, ale za to wpadły wszystkie żywioły. No nie mam do tego cierpliwości więc tym bardziej szanuje za komplet. Ponad trzy cykle no to niech będzie 140 killi i nic.