Opublikowano 28 listopada 202428 lis Cześć, zwracam się do wszystkich z prośbą o pomoc dla "Stowarzyszenia Kotełkowa Drużyna". KOTełkowa Drużyna to organizacja zrzeszająca grupę osób, którym nie jest obojętny los pokrzywdzonych zwierząt. Główną działalnością jest pomoc kotom – bezdomnym, wolno żyjącym oraz schroniskowym, przede wszystkim z Miejskiego Schroniska Dla Bezdomnych Zwierząt „Reksio” w Bielsku-Białej. Sam pomagam im jak mogę ale wiadomo jakie mamy teraz czasy. Wszystko drożeje, utrzymanie i leczenie swoje kosztuje,rosną zaległości, a sponsorów i darczyńców nie ma tak dużo jak kiedyś. Dlatego też każda pomoc się liczy. I tu wkraczacie wy mogąc pomóc na dwa sposoby: 1) Biorąc udział w głosowaniu w ramach akcji "Nakarm Koty z Cote 12". Oddając codziennie swój głos na "Kotełkową Drużynę" dajesz im szansę na wygraną, którą jest zapas karmy. Kotełki dotąd prowadziły ale niestety straciły przewagę i każdy głos teraz jest na wagę złota więc proszę kliknijcie i zagłosujcie,dla was to codziennie chwila,a potencjalna wygrana to duża pomoc dla stowarzyszenia. Cała akcja trwa do 22grudnia. Link do strony z głosowaniem poniżej: https://nkzc.vinex.pl/glosuj 2) Drugą możliwością pomocy jest dokonanie wpłaty w ramach akcji " Łap dotacje na Organizację" organizowaną przez portal "Ratujmyzwierzaki". Nie liczy się kwota wpłat tylko liczba unikalnych darczyńców, tak więc nawet symboliczna złotówka już pomaga i zbliża do wygrania jednej z dotacji. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/dotacja24 Z góry dzięki za wasze zaangażowanie i udział w wymienionych akcjach.
Opublikowano 28 listopada 202428 lis Takie akcje to ja rozumiem. Czy można gdzieś wpłacić pieniądze na schronisko Reksio? Czy wystarczy wpłacić na ten drugi link?
Opublikowano 28 listopada 202428 lis 34 minuty temu, Paliodor napisał(a): 1) Biorąc udział w głosowaniu w ramach akcji "Nakarm Koty z Cote 12". Oddając codziennie swój głos na "Kotełkową Drużynę" dajesz im szansę na wygraną, którą jest zapas karmy. Kotełki dotąd prowadziły ale niestety straciły przewagę i każdy głos teraz jest na wagę złota więc proszę kliknijcie i zagłosujcie,dla was to codziennie chwila,a potencjalna wygrana to duża pomoc dla stowarzyszenia. Cała akcja trwa do 22grudnia. Link do strony z głosowaniem poniżej: https://nkzc.vinex.pl/glosuj Fajna inicjatywa, ale trochę chujnia, że oddać swój głos można tylko logując się przez FB zawęża to mocno liczbę osób (w tym mnie) chcących wesprzeć takie głosowanie.
Opublikowano 28 listopada 202428 lis Też nie mam fb, ale kasę przelać można drugim sposobem co zrobiłem.
Opublikowano 28 listopada 202428 lis Autor 3 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Czy można gdzieś wpłacić pieniądze na schronisko Reksio? Czy wystarczy wpłacić na ten drugi link? Link z posta idzie do zbiórki dla Kotełkowa. Nr konta od Reksia jest inny. Oto on: PKO BP 12 1020 2313 0000 3202 1091 9837 Z tym wymogiem konta na fb to faktycznie lipa ale takie organizator ma zasady uczestnictwa