Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 8 minut temu, lukas_k96 napisał(a):Serio ma wyjść bez polskiej wersji językowej? Na razie niby nie ma informacji o tłumaczeniu, ale aż dziwne, gdyby rzeczywiście ten stan rzeczy do premiery się nie zmienił.Wszystkie gry od nich nie miały nigdy spolszczenia.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi To wszystko jasne. W żadną grę od nich nigdy nie grałem, dlatego też nawet o tym nie wiedziałem.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 14 minut temu, lukas_k96 napisał(a):To wszystko jasne. W żadną grę od nich nigdy nie grałem, dlatego też nawet o tym nie wiedziałem.Jednym z powodów na pewno jest to, że to rosyjskie studio i Polska to dla nich kraj mniej ważny... aczkolwiek może w końcu kiedyś nadejdzie ich pierwsza gra po polsku, inne spolszczają modderzy, ale nie jest to łatwe zadanie przez ściany trudnego tekstu.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Całkiem przyjemnie się gra. Fajnie, że zdecydowali się na TPP. Kilka niedoróbek jest, ale spotkałem się z grami na premierę w gorszym stanie niż ta beta.