Opublikowano 18 sierpnia 202518 sie 'Docked' nowa gra od Saber Interactive nadciągnie oby niebawem. Wielkie portowe maszyny, kontenery i ekipa od Snowrunnera/Roadcrafta/Expeditions, co może się nie udać?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mam za sobą 2 godzinki i powiem tak: idealna @Boomcio i @SebaSan1981 gra pod podcasty. Rozgrywka sprowadza się do przestawiania kontenerów za pomocą różnych pojazdów. Jest tam jakaś kampania, która uczy nas różnych mechanik, ale chyba wszyscy wiemy, że chodzi tutaj po prostu o dobrą zabawę. Jak nie lubicie takich gier to nie macie tutaj czego szukać. Sama rozgrywka jest bardzo przyjemna i dopracowana. Mechanika zaczepiania i transportu jest bardzo realistyczna. Gra sama też na początku daje możliwość wyboru trybu pomiędzy arcadowym a realistycznym. Oczywiście wybrałem ten drugi. Na PS5 niestety chwilami klatki lecą, ale to kwestia chyba lepszejnoptymalizacji, która zapewne pojawi się w kolejnych ławkach jak to nas Saber przyzwyczaił w swoich poprzednich grach.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Hype jakoś opadł jak poczytałem, że na konsolach bez szału technicznie. Poczekam, aż naprawią, a i może gra dostanie content.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja jestem zainteresowany i napewno zagram ale jeszcze nie teraz. Mam na głowie kilka innych projektów, ponadto growo nadrabiam backloga ale za kilka miesięcy znajdę czas na dokowanie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Ja kontynuuję ponadto Snowrunnera i Zurdanię, gdzie poziom trudności momentami przekracza ten z górskich, śnieżnych przewyższeń.