January 3Jan 3 Chciałem się zalogować do PayPala, niestety upa zbita. Ale po koleiHasło zmieniałem rok temu i zapomniałem go zmienić na swojej liście. Wcześniej też go zmieniałem, bo przy pierwszym podejściu nie zapisałem, więc dziś wklepywałem chyba to drugie hasło. Niestety, przy próbie zmiany hasła (pokazuje też komunikat o zbyt wielu próbach) i wklepaniu maila żeby wysłało link, mam taki ekran: Ani maila, ani SMS, nic mi nie przychodzi. Chce jakiś skan twarzy, albo dowodu osobistego, ale tego na bank nigdy nie robiłem.Włam odpada, bo mam podpięte 2 prenumeraty, za które co miesiąc ściąga kasę z konta i wszystko się zgadza na rachunku bankowym. Nie pomaga czyszczenie cookies, zmiana przeglądarki czy urządzenia. Albo jeszcze spróbować jutro/pojutrze, albo BOK. Chyba że ktoś ma inny pomysł.
January 3Jan 3 Trza uważać bo mi kiedyś się włamali i pobierali po 10 zł aż uzbierało się 3000 zł. Byłem z tym na policji i udało się zrobić tak, że nie wisiałem im kasy, ale sprawcy nie znaleźli.
January 3Jan 3 Author Pobrałem też apkę i to samo, jak tam chcę też odzyskać hasło, to chce skany. Gdyby dało się z apki mbanku wyłączyć podpięcie PayPala, to bym to zrobił, ale z tego co wiem, to się nie da.
January 3Jan 3 A próbuj nie w apce a logując się na stronę banku na PC. Dla mnie zawsze strony bankowe lepiej działają niż te apki. No i najlepiej pisać do supportu, polecam na przyszłość uwierzytelnianie dwuskładnikowe tj potwierdzenie logowania smsem.
January 3Jan 3 Author Na PC jest to samo, jak pisałem wcześniej. Czuję że bez supportu się nie obejdzie, a tam chyba tylko infolinia, jak się nawet zalogować nie mogę w żaden sposób.