Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wszystko przemyślane i z ostrożnościa. Wyobrażacie sobie ze powstaje w 2026 nowe pismo, dostępne w kioskach empikach, o gierkach wideo? Bo ja nie.Myśle ze tak będzie jeszcze przez kilka lat: psx extreme, cd-action (chociaż tu czuje ze ledwo to zipie), numery specjalne + wydania retronics. Tylko co dalej? 2030 rok, PE wychodzi już tylko w pdfie? Wiem ze to odległe plany, ale chyba wtedy musiałby powstać portal (nie mówię ze taki jak ppe), płatny, oddzielający clickbaity, AI od redaktorów których znamy. Mi pdfy zle czyta i wolałbym albo papier, albo jakiś dobry portal. (Luźne przemyślenia przy sobocie wieczór) :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 22 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Tylko co dalej? 2030 rok, PE wychodzi już tylko w pdfie? Moim zdaniem bez szans na taki scenariusz. Pismo w PDF nie ma sensu jak dla mnie, bardziej juz jakis portal z treściami premium, ale to i tak jakas totalna nisza. Wolałbym juz niskonakladowy, droższy, ale jednak drukowany magazyn.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Żeby nie było jak ze specialami-będzie, jak ilość zamówień preorderów nam się opłaci. W 2030 to PSX albo będzie taki jak teraz (tylko zapewne droższy), albo zniknie całkowicie. Taka trochę smutna batalia, kto padnie pierwszy- szmatławiec, czy cda.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale dlaczego w ciągu 4 lat miałaby tak gwałtownie spaść sprzedaż zeby likwidować papierowe pismo? Prędzej 2035 albo 2040 rok to rozumiem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. IMO w najgorszym razie przejście na kwartalnik, tak jak CDA. Skoro tyle to ciagna to jakos chyba idzie.
Opublikowano 16 minut temu16 min 4 lata szmat czasu, wiele może się zdarzyć. Lepiej chyba nie będzie.