Opublikowano 28 kwietnia28 kwi W dniu 17.04.2026 o 09:36, MEVEK napisał(a):Dzisiaj tez sie troszku bawilem tym kolosem. Tak jak pisalem wczesniej, poszedlem o krok dalej i zamiast zwyklego ciecia, zrobilem po skosie. Nawet ladnie wyszlo. Teraz tak bede chcial zrobic wszystkie zakonczenia w korytarzu na dole. Pytanie tylko czy tak moze zostac? Przy mopowaniu moze wejsc woda i narobic szkód. Musialbym czyms zamalowac co?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Kolejny stolarski projekt. Krzywe, nierówne, ale moje. Niemniej trzeba w koncu kupić piłę stołową z prawdziwego zdarzenia i drewno, które nie pęka jak na nie spojrzysz.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Czym skorupka, tfu deska w te szpary nasiąknie tym za kilka dni trąci.Oby nie było to nic odzwierzęcego.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor nom, im bardziej na to patrzę, tym bardziej jestem mniej zadowolony. dzięki wielkie ukikiku. trzeba będzie zrobić rewanż z nowo nabytym doświadczeniem, szczególnie że kupiłem sobie olej do drewna właśnie na takie rzeczy spożywcze.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Przede wszystkim spasowanie. Ale nie do krojenia raczej takie rzeczy. Ale praktyka to ważna sprawa. Osobiście bawię się w szycie ze skór i mnóstwo dobrego towaru zepsułem zanim wyszło coś sensownego i użytkowego.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 3 minuty temu, Boomcio napisał(a):Osobiście bawię się w szycie ze skór i mnóstwo dobrego towaru zepsułem zanim wyszło coś sensownego i użytkowego.poka poka, ciekawe.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, Figaro napisał(a):poka poka, ciekawe.Coś w ten deseń, jak etui na składaną piłę czy na siekierkę.