Opublikowano 28 kwietnia28 kwi W dniu 17.04.2026 o 09:36, MEVEK napisał(a):Dzisiaj tez sie troszku bawilem tym kolosem. Tak jak pisalem wczesniej, poszedlem o krok dalej i zamiast zwyklego ciecia, zrobilem po skosie. Nawet ladnie wyszlo. Teraz tak bede chcial zrobic wszystkie zakonczenia w korytarzu na dole. Pytanie tylko czy tak moze zostac? Przy mopowaniu moze wejsc woda i narobic szkód. Musialbym czyms zamalowac co?
Opublikowano wczoraj o 12:27 1 dzień Autor Kolejny stolarski projekt. Krzywe, nierówne, ale moje. Niemniej trzeba w koncu kupić piłę stołową z prawdziwego zdarzenia i drewno, które nie pęka jak na nie spojrzysz.
Opublikowano wczoraj o 15:06 1 dzień Czym skorupka, tfu deska w te szpary nasiąknie tym za kilka dni trąci.Oby nie było to nic odzwierzęcego.
Opublikowano wczoraj o 15:08 1 dzień Autor nom, im bardziej na to patrzę, tym bardziej jestem mniej zadowolony. dzięki wielkie ukikiku. trzeba będzie zrobić rewanż z nowo nabytym doświadczeniem, szczególnie że kupiłem sobie olej do drewna właśnie na takie rzeczy spożywcze.
Opublikowano wczoraj o 15:33 1 dzień Przede wszystkim spasowanie. Ale nie do krojenia raczej takie rzeczy. Ale praktyka to ważna sprawa. Osobiście bawię się w szycie ze skór i mnóstwo dobrego towaru zepsułem zanim wyszło coś sensownego i użytkowego.
Opublikowano wczoraj o 15:36 1 dzień Autor 3 minuty temu, Boomcio napisał(a):Osobiście bawię się w szycie ze skór i mnóstwo dobrego towaru zepsułem zanim wyszło coś sensownego i użytkowego.poka poka, ciekawe.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 4 godziny temu, Figaro napisał(a):poka poka, ciekawe.Coś w ten deseń, jak etui na składaną piłę czy na siekierkę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ladne, ladne... jak cos to ja skladam zamowienie na skórzany pokrowiec na moja kierownice w aucie. Kupilem ostatni jakis na ali i sie juz sypie. Teraz szukam na kierownice, galke i podlokietnik. Chcialbym cos lekko w czerwieni. Jak ten sportowe civici maja. Oj ladnie to wyglada. A u mnie tak to wygladało po zamontowaniu.