Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zdaję sobie sprawę, że nie każdy indyk musi mieć własny temat na forum, ale BALL x PIT zdecydowanie zasługuje, by stanąć w szeregu z takimi perełkami jak Vampire Survivors czy Balatro.Widziałem, że sporo forumowiczów gra i chwali ten tytuł, a dodatkowo już 29 maja bieżącego roku ukaże się wersja fizyczna (NS, PS5).Spędziłem z BxP blisko 40 godzin. To bardzo dobry tytuł, któremu bez wahania można wystawić solidne 8/10. Polecam — zwłaszcza że obecnie można go nabyć za około sześćdziesiąt złotych.Nadmienię, że niedawno ukazało się rozszerzenie dodające m. in. nowe klasy postaci. PS Gra wciąga jak bagno. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Sylvan Wielki
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czy po tych 40 godzinach nadal odblokowujesz kolejne postacie/kulki?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja wszytsko zdobyłem i wybudowalem w 20-25h. Dodatkowo tak poustawialem postacie, że jak odpalam grę to mam pod korek surowców i czekam na dodatki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja niestety po początkowym zachwycie, przejściu bagien, grę porzuciłem ze względu na nudę i wtórność. Każdy run wygląda tak samo, postaci stają się nie warte zagrania po odblokowaniu innych, a ta progresja przez budowanie miasta znużyła mnie grindem.