August 27Aug 27 Taka mocna zapowiedź i brak tematu? Aha. XCOM ale w realistycznej otoczce, jaram się w chuj. Premiera w 2027.
August 27Aug 27 Można dodać, że spora część zespołu pracująca przy tej grze wcześniej robiła taktyczne szlagiery Mario i Króliki.
August 27Aug 27 Star Wars Zero Company, a teraz Rainbow 6 dołącza do turówek. Im więcej w stylu XCOMa tym lepiej! Po SW i mocnych ocenach widać, że ludzie są wygłodniali gatunku.
August 27Aug 27 44 minuty temu, Patricko napisał(a):Star Wars Zero Company, a teraz Rainbow 6 dołącza do turówek. Im więcej w stylu XCOMa tym lepiej! Po SW i mocnych ocenach widać, że ludzie są wygłodniali gatunku.Ja tam co roku minimum jedną bardzo dobrą ogrywam i bardzo dobrze, bo takie turówki w znanych uniwersach zawsze na propsie, udało się z Gearsami, SW, Marvelem i nawet Mario z Królikami :).
August 28Aug 28 2 godziny temu, messer33 napisał(a):Zrobiliby MUTANTA 2 jeszcze.Jeszcze bym widział w "Tactics" nowe Final Fantasy, może wreszcie po tym Resonance coś wymodzą) na modłę Triangle Strategy, w którego wprawdzie nie grałem jeszcze, ale chodzi mi o styl graficzny i rozgrywki.Ale najbardziej to bym chciał nowe Fallouta Tactics, jak to uniwersum do tego pasuje to jest niepojęte, tymczasem zrobili tylko Gearsy :D.Generalnie rynek gier taktycznych jako jeden z niewielu jest mocny zarówno na wschodzie, jak i zachodzie.