STFilms_Stefan 0 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Fajna gra , jak na tamte czasy wnosiła "powiew świeżości" na rynku gie platformowych . Quote
mishka 5 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 pamietam jak kumpel oryginala z niemiec sprowadzil; mysle "co to k..wa jest?" a nastepnie...nie moglem przestac cieszyc michy... masakra jak na owe czasy (pewnie i teraz bym przysiadl na chwile), jedna z lepszych w jakie gralem na psx... szkoda, ze nie postanowili zrobic kontynuacji z inna tematyka np. Duffy czai sie na Bugsa albo cos ze Strusiem (byl w sheep moze goscinnie? nie pamietam, jak tak to sorry:P )...moglo by byc ciekawie Quote
Dickson 0 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Szczerze powiedziawszy Kojot to moja ulubiona postać ze zwariowanych melodii, dzięki temu gierka jest dla mnie naprawdę nietuzinkowa. Quote
Kiziek 0 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Patent z duchem i perfumami z wiatraczkiem rządziły. Gra nie była taka prosta, kombinowałem przy niej co niemiara. Quote
Avadon 0 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Niedawno, po wielu latach poszukiwań, udało mi się ustrzelić wersję PAL, mint condition. Od zawsze czatowałem na tą grę i powiem szczerze, że jak dla mnie jest fenomenalna. To prawda - tytuł jest specyficzny i nie każdemu podpasuje, bo bliżej mu do puzzli czy stealth niż wesołej platformówki, co sugerować może oprawa, ale ja gustuję w "dziwadłach", więc dla mnie jest jak znalazł. Quote
Wyso 18 Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Czy w grę można grać bez karty pamięci i przechodzenie etapów odbywa się na zasadzie np. kodów ? Czy w grę wchodzi tylko "sejwowanie" na karcie ? Quote
Badus 288 Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Ale odkopane Mój ukochany tytuł z Szaraka, osobista topka obok Spyro i Crasha. Od bardzo dawna liczę na to, że ktoś sobie o nim przypomni i wyda przynajmniej remaster, by można popykać na współczesnym sprzęcie (o rimejku nawet nie marzę...). Quote
Shankor 1666 Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Gra jest dostępna do pobrania za darmo na PC, jako abandonware. Wystarczy wpisać w Google. Quote
Plugawy 3735 Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Gierka była fajna, ale dobrze zapamiętałem mega dretwe sterowanie i posrana kamere. Miałem wrażenie że gierka w 10fpsach chodzi. Quote
Badus 288 Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 7 minut temu, Shankor napisał: Gra jest dostępna do pobrania za darmo na PC, jako abandonware. Wystarczy wpisać w Google. Próbowałem odpalić z różnymi sztuczkami, ale giera na PC strasznie krzaczy. Jakieś cyrki ze zwalnianiem sprzętowym etc Quote
pawelgr5 1600 Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Współczesne emulatory nie puszczą tego w 60 klatkach? Quote
Recommended Posts