Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sheep, Dog 'N Wolf

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pamietam jak kumpel oryginala z niemiec sprowadzil; mysle "co to k..wa jest?" a nastepnie...nie moglem przestac cieszyc michy... masakra jak na owe czasy (pewnie i teraz bym przysiadl na chwile), jedna z lepszych w jakie gralem na psx... szkoda, ze nie postanowili zrobic kontynuacji z inna tematyka np. Duffy czai sie na Bugsa albo cos ze Strusiem (byl w sheep moze goscinnie? nie pamietam, jak tak to sorry:P )...moglo by byc ciekawie

• 1 rok później...
Opublikowano

Szczerze powiedziawszy Kojot to moja ulubiona postać ze zwariowanych melodii, dzięki temu gierka jest dla mnie naprawdę nietuzinkowa.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Patent z duchem i perfumami z wiatraczkiem rządziły.

Gra nie była taka prosta, kombinowałem przy niej co niemiara.

• 4 lata później...
Opublikowano

Niedawno, po wielu latach poszukiwań, udało mi się ustrzelić wersję PAL, mint condition. Od zawsze czatowałem na tą grę i powiem szczerze, że jak dla mnie jest fenomenalna. To prawda - tytuł jest specyficzny i nie każdemu podpasuje, bo bliżej mu do puzzli czy stealth niż wesołej platformówki, co sugerować może oprawa, ale ja gustuję w "dziwadłach", więc dla mnie jest jak znalazł.

• 8 lat później...
Opublikowano

Czy w grę można grać bez karty pamięci i przechodzenie etapów odbywa się na zasadzie np. kodów ?
Czy w grę wchodzi tylko "sejwowanie" na karcie ?

Opublikowano

Ale odkopane :)

Mój ukochany tytuł z Szaraka, osobista topka obok Spyro i Crasha. Od bardzo dawna liczę na to, że ktoś sobie o nim przypomni i wyda przynajmniej remaster, by można popykać na współczesnym sprzęcie (o rimejku nawet nie marzę...).

Opublikowano

Gra jest dostępna do pobrania za darmo na PC, jako abandonware. Wystarczy wpisać w Google.

Opublikowano

Gierka była fajna, ale dobrze zapamiętałem mega dretwe sterowanie i posrana kamere. Miałem wrażenie że gierka w 10fpsach chodzi. 

Opublikowano
7 minut temu, Shankor napisał:

Gra jest dostępna do pobrania za darmo na PC, jako abandonware. Wystarczy wpisać w Google.

Próbowałem odpalić z różnymi sztuczkami, ale giera na PC strasznie krzaczy. Jakieś cyrki ze zwalnianiem sprzętowym etc :(