Opublikowano 22 czerwca 201113 l Jeśli się nie mylę to dziś na Polsacie o 20:30 jest Kung-Fu Szał. Edytowane 22 czerwca 201113 l przez Yakubu
Opublikowano 23 czerwca 201113 l Od 15:40 bodajże na jedynce "Biała sukienka". Jak zawsze w Boże Ciało zresztą. Edytowane 23 czerwca 201113 l przez qb3k
Opublikowano 24 czerwca 201113 l A o 22.05 na TVN Raport Mniejszości Ale bardziej polecam Beowulfa Edytowane 24 czerwca 201113 l przez Kazub
Opublikowano 6 lipca 201113 l Z najciekawszych rzeczy na TVP KULTURA Czwartek 7 lipca godz.20 25 Boski - jeden z najlepszych filmów biograficznych o jednym polityku - Giulio Andreotti.Pokaz możliwości Toni Servillo. Sobota 9 lipca godz.20 00 Zabić Sekala - kooprodukcja polsko-czeska będąca swoistą zapowiedzią wydarzeń we Włodowie . Bad guy(Boguś Linda) bruzdzi na wsi, który nie pogodzi się z ... co przysporzy mu dużo wrogów. Niedziela godz.22 40 Śmierć człowieka pracy nieco lewusiowy ogląd ludzi harujących ponad miarę w dosyć niespotykanych warunkach. Too bad. Skandalizujące? Bynajmniej.Szokujące? Może dla nielicznych.Warte obejrzenia? Napewno.Choćby dla skonfrontowania własnych wyobrażeń z rzeczywistością niejednokrotnie okrutną. Poniedziałek godz.13 30 Parę osób mały czas swego czasu ładnie się rozpisałem o tym filmie bo mnie się naprawdę spodobał.Ze względu na kunszt, estetykę, senną atmosferą oraz kapitalną rolą pary głównych aktorów. Świetny film w dodatku z Polski, na którego realizację trzeba było czekać ładnych parę lat.Ale warto było. Edytowane 6 lipca 201113 l przez _M_
Opublikowano 9 września 201113 l 20.00 Polsat - Simpsons Movie 20.00 TVN - Wszyscy kochają Romana, oglądał ktoś? W jakimś topicu była jakaś dyskusja o tym. Fajne to? 20.10 Ale Kino! - Naga broń: Z akt Wydziału Specjalnego 20.20 HBO - Kac Vegas 20.35 TVN - Transformers 21.00 Canal+ - Skrzydlate świnie xD 22.00 Polsat - Zdarzenie 22.45 TVP2 - Rambo: Pierwsza krew 23.30 TVN - Oszukac przeznaczenie. Nie najgorzej. Edytowane 9 września 201113 l przez Yakubu
Opublikowano 13 września 201113 l Dzis o 22 50 na tvp 2 dokument "wojna Restrepo". Nie wiem czy warto , nie ogladałem go jeszcze (dzis nadrobię) ale ma dobrą prasę, wart sprawdzic
Opublikowano 13 września 201113 l Bardzo warto, świetne kino, jeden z najlepszych dokumentów o wojnie w Afganistanie.
Opublikowano 13 września 201113 l Dzis o 22 50 na tvp 2 dokument "wojna Restrepo". Nie wiem czy warto , nie ogladałem go jeszcze (dzis nadrobię) ale ma dobrą prasę, wart sprawdzic To co dzisiaj poleci na dwójce to jakaś okrojona wersja 50-minutowa, nie pełny, nagrodzony dokument.
Opublikowano 7 października 201113 l Dziś na Polsacie o godz 00 "Purpurowe skrzypce" przyznam sie szczerze, ze nie widzialem ale polecali mi , do tego noty zbierał wysokie, dlatego informuję
Opublikowano 13 października 201113 l Dobra nowina dla wykolejencow spolecznych. Dzis o 22 45 na Tvp Kultura dokument o Williamie S. Burroughsie
Opublikowano 24 października 201113 l 2 niezwykle istotne filmy w kinematorafii węgierskiej autorstwa znanego komucha Miklosa Jancso dzis na TVP Kultura od 21 Desperaci 22 20 Gwiazdy na Czapkach Banny ogladaj!
Opublikowano 28 października 201113 l Dziś na Polsacie "Książę w Nowym jorku", kultowy film dla niektórych osobników w Polsce (godz 20 )
Opublikowano 19 listopada 201113 l dzisiaj na polsacie o 22:55 - Pociąg do Darjeeling polecam jeśli ktoś nie widział
Opublikowano 25 listopada 201113 l Dziś na Polsacie o godz 00 "Purpurowe skrzypce" przyznam sie szczerze, ze nie widzialem ale polecali mi , do tego noty zbierał wysokie, dlatego informuję Niesamowity, urzekający, poruszający i przepiękny film - nie dla wszystkich "Listy z Iwo Jimy" na tvn 7 za 5 minut. Również godny obejrzenia - kawał porządnego wojennego kina TVN 22: 40 "Milczenie owiec" Oglądałam kilka razy i trudno o znudzenie Jeśli ktoś ma FOX, to informuję, że warte uwagi są seriale - The Walking Dead - drugi sezon dużo gorszy, mam jeszcze nadzieję, że się rozkręci - American Horror Story - klimatyczny, nietypowy, zaskakujący, ciekawa sceneria, - Terra Nova - dobra przygoda z lekkim przymrużeniem oka na małe niedoróbki
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Dzisiaj na TVP1 leci "Żyje się tylko dwa razy" o 22.25 Co prawda zabytek,ale moim zdaniem jest to jeden z najlepszych Bondów. Warto oglądnąć...no chyba,że ktoś ma bardziej huczne plany:)