Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto pisze najlepsze hydeparki? [loki?:)]

Featured Replies

Opublikowano
wtedy jak pisalismy w HP o imprezach dostawalismy listy, ze ile mozna w kolko o imprezach pisac i ze moze cos o grach bysmy dali

No pewnie, jakby na innych stronach o samych grach było za mało ;]

HP właśnie dlatego było zawsze takie dobre, że można było poczytać o czymś innym, no i można się było pośmiać z wykrzywionych ryjów zgredzioli. Więcej krzywych ryjów!

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 44,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nikt nie mówi, że koniecznie musi być o imprezach. Niech sobie będzie nawet o dupie maryny, ale nie o samych grach. Tak w ogóle to po co jeszcze jest ten HP?

Osobiście Extrima kupuję i dla gier i dla humoru, bardziej dla tego pierwszego, ale nie wyobrażam sobie, żeby i jaj miało tu kiedyś zabraknąć.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedyś fajne HP pisał Star. Teraz pałeczkę przejął Loki. Jego perypetie z tramwajami zasługują na wydanie w postaci książeczkowej dołączanej gratis do jednego z wydań PE :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Baczek, Cie chyba jeszcze w tym Twoim przedszkolu nie uczyli literek z końca alfabetu :ohmy:

Opublikowano

W zasadzie to Q nie jest tak na końcu hehehe :)

Edytowane przez SoQ_

Opublikowano

Jest dużo dalej niż G, a poza tym "z końca" to nie to samo, co "na końcu", więc uwagę uznaję za zbędną :tongue:

Opublikowano

To w polskim alfabecie występuje literka Q? Aha.

Opublikowano

A ktoś mówi, że chodzi tylko i wyłącznie o polski? Aha.

Dobra, koniec offtopa :smile:

Najlepsze Hydeparki pisze wg. mnie Ściera :wink:

Opublikowano

Ale w przedszkolu chyba jeszcze nie uczą angielskiego alfabetu (chyba, mnie zaczęli uczyć tego języka dopiero w trzeciej klasie).

Oczywiście, że Loki, hentai jeden.

Opublikowano

"w tym Twoim przedszkolu" to było uogólnienie. Gdzieś tam chyba na forum wyczytałem, że to dziecko. Nie dam głowy że z przedszkola, najpewniej z podstawówki, a tam już tego uczą. Dobra, koniec, bo można tak w nieskończoność :smile:

I Kali też fajnie pisze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"w tym Twoim przedszkolu" to było uogólnienie. Gdzieś tam chyba na forum wyczytałem, że to dziecko. Nie dam głowy że z przedszkola, najpewniej z podstawówki, a tam już tego uczą. Dobra, koniec, bo można tak w nieskończoność :smile:

I Kali też fajnie pisze

A dziękuję, wróciłem do pisania HP po z jakiejś półrocznej nieobecności, poświęconej badaniom służącym wyznaczeniu granicy, na ile godzin przed oddaniem magazynu do druku można jednak jeszcze HP podesłać:).

Opublikowano

Kilka lat temu wrocilem z wakacji w wakefield i steskniony polecialem po Extrima w ktorym przeczytalem u Kaliego w HP ze byl on na baletach w Wakefield. Jako ze wtedy bylem jeszcze malo roziwniety i zgredow traktowalem jak bohaterow i dobro narodowe, zrobilem wielkie oczy i pomyslalem: o w morde rozbijam sie po tych samych swiatowych miejscowkach co naczelny imprezowicz braci konsolwej w polsce sam KALI!!!

Fakt ze do dzis to pamietam tylko potwierdza jakie to bylo dla mnie przezycie..

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

bezkonkurencyjnie MyszaQ :D przy jego tekstach zawsze micha mi sie cieszy :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hyde Parki Ściery. Długie, zabawne, i fajnie opisujące growę rzeczywistość

• 1 rok później...
Opublikowano

Hyde Parki Ściery. Długie, zabawne, i fajnie opisujące growę rzeczywistość

Długie? A nie wydaje Ci się, że każdy w HP ma takie samo pole? ;)

Opublikowano

To jak z lekcjami w szkole - niby wszystkie trwają tyle samo, ale niektóre dłużą się w nieskończoność... ;)

• 1 rok później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Najlepsze hydepark to oczywiście sprawka MyszaQ i Gamery :) "W co obecnie grasz" oglądałem zawsze by sprawdzić czy ktoś ze zgRedzioli gra obecnie w coś co nie jest najświeższe oraz by dowiedzieć się czy ktokolwiek prócz Stara wie w co on gra

• 5 lat później...