Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Legend of Zelda: The Minish Cap

Featured Replies

Opublikowano

Wiem, że post stary, ale odpowiem. Tori widocznie użył skrótu myślowego, bo trzeba najpierw pogadać z tym handlarzem, potem iść do innego (jego brata czy coś takiego) i to on nam da tę butelkę.

Wczoraj do mnie przyszła ta Zelda i co tu dużo mówić... giera po prostu wymiata :D. Śliczna animacja i grafika, muzyczka też mi się podoba. Ale sama konstrukcja gry... nie sądziłem, że tak Zeldy wyglądają. To jest moja pierwsza gra z tej serii i bardzo miło jestem zaskoczony. Taka przygodówka, mix walki i zagadek, ciekawe :). A jak widzę ile ta gra ma możliwości, ba, dowiaduję się, że krzaczek obok którego przechodziłem z 10 razy ciągle skrywa jakieś tajemnice, nowe możliwości... Oj, to chce się grać. Jak zajdę dalej jeszcze coś naskrobię, na razie idę pograć ^_^.

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 23,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zelda MC zdecydowanie mieści sie w czołówce gier na ten sprzęt. Jak dla Mnie świetna fabuła z tytułowa czapką dzięki której możemy zmniejszyć się do rozmiarów mrówki ujawnia świetny gameplay i rozwiązania choćby w zagadkach. Niezła jest też ścieżka dźwiękowa, niektóre utwory zapadają długo w pamięć, polecam

PS: Odświeżyłem sobie ostatnio klimaty Zeldy ;)

• 11 miesięcy temu...