Jump to content

Legend of Zelda: The Minish Cap

Recommended Posts

Posted

Wiem, że post stary, ale odpowiem. Tori widocznie użył skrótu myślowego, bo trzeba najpierw pogadać z tym handlarzem, potem iść do innego (jego brata czy coś takiego) i to on nam da tę butelkę.

Wczoraj do mnie przyszła ta Zelda i co tu dużo mówić... giera po prostu wymiata :D. Śliczna animacja i grafika, muzyczka też mi się podoba. Ale sama konstrukcja gry... nie sądziłem, że tak Zeldy wyglądają. To jest moja pierwsza gra z tej serii i bardzo miło jestem zaskoczony. Taka przygodówka, mix walki i zagadek, ciekawe :). A jak widzę ile ta gra ma możliwości, ba, dowiaduję się, że krzaczek obok którego przechodziłem z 10 razy ciągle skrywa jakieś tajemnice, nowe możliwości... Oj, to chce się grać. Jak zajdę dalej jeszcze coś naskrobię, na razie idę pograć ^_^.

• 1 year later...
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zelda MC zdecydowanie mieści sie w czołówce gier na ten sprzęt. Jak dla Mnie świetna fabuła z tytułowa czapką dzięki której możemy zmniejszyć się do rozmiarów mrówki ujawnia świetny gameplay i rozwiązania choćby w zagadkach. Niezła jest też ścieżka dźwiękowa, niektóre utwory zapadają długo w pamięć, polecam

PS: Odświeżyłem sobie ostatnio klimaty Zeldy ;)

• 11 months later...