Skocz do zawartości

gra która najbardziej mnie wkurzyła na DC

Featured Replies

Opublikowano

Mnie obecnie strasznie wnerwia MDK 2 na DC. O ile na PC była super, tak tutaj jest beznadziejna-brak save'a w dowolnym momencie, tylko jakies checkpointy, a przede wszystkim kompletnie spierniczone sterowanie-żeby porządnie w coś wycelować snajperką Kurta, trzeba się nieźle naruszać tą gałką, poruszanie sie w przód, tył, w lewo, prawo przyciskami X, Y,A,B....koszmar!

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 24,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mnie w(pipi)iło jak chciałem zagrać w Quake 3 na splicie we czwórkę i okazało się że jest tylko 6 map za(pipi)iście......

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najbardziej wkurzyl mnie pewien Boss w Resident Evil: Veronica - Tyrant w drugim starciu w samolocie. :)

Jest bardzo trudny, pamietam, ze zrobilem sobie przerwe i jakis czas nie gralem w ta gre, ale po dluzszym czasie kiedy do niej wrocilem udalo mi sie go w koncu przejsc. P)

• 2 lata później...
Opublikowano

Podczas masterowania Sonic Adventure 1 (okolice kwietnia) miałem urewskie problemy z łowieniem ryb Bigiem. Zanim złapałem osobnika o odpowiedniej wadze minął ponad tydzień, momentami myślałem, że zniszczę cały świat z niemocy, hehe...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie w(pipi)iło jak chciałem zagrać w Quake 3 na splicie we czwórkę i okazało się że jest tylko 6 map za(pipi)iście......

Ja w Quake'u 3 naliczyłem 25 map. Nie wiem czy wszystkie są dostępne do gry na splicie...ale jak odpalałem mecz z botami to miałem całkiem niezły wybór mapek.

I Quake 3 na wyższych poziomach trudności potrafi być irytujący. Wygrywasz jakimiś 5-8 fragami, a tu bot dorywa raketnice i robi sieczkę trafiając precyzyjnie każdy strzał. Nawet podczas skoku, albo lotu ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na 1 gracza bylo najwiecej map, na 2 mniej, na 3 i 4 wlasnie chyba cos kolo 6.

DC nie mial po prostu wystarczajaco mocy obliczeniowej/nie chcialo im sie go optymalizowac.

Mimo wszystko spedzilismy przy nim z kumplami wiele godzin.

W ogole DC mial genialne shootery - outrigger, unreal tournament i spawn (CUDO, fenomenalna wtedy grafika, niesamowity klimat).

A juz niedlugo Anarchy Reigns - MNIAM!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Nie znam się na technikaliach, ale jakoś na PS2 w wersji Revolution dało się upchnąć wszystkie mapki z singla na czteroosobowym splicie, więc podejrzewam, że to raczej wina lenistwa developerów, którzy z racji zaaplikowania trybu online, pojechali równo ze splittersami. Przykre.

Opublikowano

w sensie? bo sprzetowo nie było problemu, a o ilosc miejsca na płycie tez nie trzeba sie martwic, bo taki q3gold na pc to ledwie 800mb chyba

Opublikowano

Moje teorie apropo wersji na PS2 opieram właśnie na tym, że rónica w mocy obu sprzętów nie jest chyba aż tak duża, żeby nie udało się tego upchnąć w wersji DC, poza tym jak wcześniej wspominałem, DC miało online, PS2 nie, więc na konsoli Sony musieli maksymalnie dopieścić multi na splicie. Gdyby Czarnula miała online może skończyłoby się jak z wersją DeCekową.