KOMODO 122 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja wlasnie dostalem swojego Snejka z MGS4 z kolekcji 20th Anniversary Edition. Swietna sprawa, Snejku naprawde jest szczgeolowy. Nie ma "zaciekow" z farby jak to zwykle bywa przy recznie malowanych rzeczach. Kazdy detal, lacznie z malenkimi zlotymi "wtyczkami" na kombinezonie sa na swoim miejscu. Ma ruchome rece, leb i korpus, choc jego ruchy sa mocno ograniczone, ot, tyle tylko bo w zadowolajacym stopniu ubrac go w bron (karabin + noz). Dziadek niezle prezentuje sie na polce. Jak za 70 zeta to warto. Quote
Gawlick 7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja się zastanawiam którego tu by wybrać hehehe. Na allegro jest jeszcze Big Boss który tez kozacko wygląda Quote
YETI 11249 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja wlasnie dostalem swojego Snejka z MGS4 z kolekcji 20th Anniversary Edition. Swietna sprawa, Snejku naprawde jest szczgeolowy. Nie ma "zaciekow" z farby jak to zwykle bywa przy recznie malowanych rzeczach. Kazdy detal, lacznie z malenkimi zlotymi "wtyczkami" na kombinezonie sa na swoim miejscu. Ma ruchome rece, leb i korpus, choc jego ruchy sa mocno ograniczone, ot, tyle tylko bo w zadowolajacym stopniu ubrac go w bron (karabin + noz). Dziadek niezle prezentuje sie na polce. Jak za 70 zeta to warto. Także dostałem tą figurkę. Dobre wykonanie, ładnie bedzie się prezentowała obok pudełka z grą Jak za taką cene, to gorąco polecam! Quote
MaiorZero 1400 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 W sklepie Aliensgroup kupiłem figurkę Naked Snake'a z serii UDF firmy Medicom Toys. Otwierając paczkę byłem zaskoczony jakością wykonania figurki. Wyglądała lepiej niż na zdjęciach. Na swoim gramsajcie opisałem swoje wrażenia oraz umieściłem zdjęcia. Zapraszam. http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=515111&n=112 Quote
NerkoWiktor 52 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A ta od kogo pochodzi,tzn.czy robiła ją firma Todda? trzeba przyznać,że podobny 8) ktoś mi powie gdzie można zdobyć to cudo ? Quote
Arkady 1088 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Snake ten jest od firmy Medicom, pełna nazwa to Real Action Heroes - Metal Gear Solid 3: Snake Eater, kupno w sklepie internetowym graniczy chyba już z cudem. Zostaje eBay(jak zawsze ) cena $400, jest również z MGS4 Old Snake za ok $200. Quote
Spuczan 74 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Sam się zastanawiam nad lalką z MGSa. Chyba tego wezmę: http://tiny.pl/h1h7w Będzie się dumnie prezentował obok wszystkich pudełek z MGSami. Quote
Recommended Posts