Fredder 4 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 wiesz to było rok temu emocje opadły ale ślad na psychice pozostał ;] tak tylko nawiązałem do tematu... przecie offtopu nie robie _____________________ jak ktos nie słyszał masala sound system grającego banghra etc to tutej link do ich drumowego kawałka ->LINK moim zdaniem 5- na 10, ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
kempa 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 nie mowie, ze to offtop, tylko, ze cos w tym brejkorze musi byc chyba jednak skoro rok po imprezie wciaz sie "jarasz" ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) zróbcie osobny topick do linków do dnb i ogólny do reszty wixy, ktoś już o tym pisał. Jak szukam czegoś to muszę się przez strony jakichś transów przebijać ;f Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
kempa 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) jest juz osobny temat na dnb. nie wiem po co kolejny z linkami. nie przesadzajmy. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez kempa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 to moze w opisie tematu dodac "+ linki" i przenies wszystkie działające linkacze do tego tematu jeżeli chodzi o dnb? Cytuj Odnośnik do komentarza
kempa 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 no jak komus sie bedzie chciało sprawdzac wszystkie linkacze czy działaja i przenosic działajace, to spoko xd nie no, jak dla mnie to jesto ok jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 jak będe miał wolny czas, to może się na taką akcje skuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Pousuwajcie zamknięte tematy, jeżeli się da ofkoz... Cytuj Odnośnik do komentarza
kempa 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 nie no zaje.biscie, ze na to wpadłęs, gdyby nie to umarlibysmy... ; \ Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Psyko na moda! Co ja mówie, co ja mówie, na admina! Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Co tu za wazelina odchodzi to mało. No ale nie, zara przyjdzie i się wyprze, powie, że mam kompleksy i że się go czepiam. Nie wiem, w każdym razie coś wymyśli ciekawego. To do Psyka oczywiście, największego poyeba forum, któremu dnb reza banię, gdyż jest jedynom słusznom muzykom :tłistet: :tfisted: :diabeł: :szatan: :pojep: :żenuła: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Bez złośliwości, bo to wszystko leży nieusunięte, nikt się tym nie interesuje, to pozwoliłem sobie zwrócić uwagę... edit: napisałem to zanim zobaczyłem wielce poruszający post ejca aka jestem fajny i mam Katie Melue w avku... jakbyś chciał się czepić mojego, to z góry mówię, że mój jest bardziej kolorowy! Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Bez złośliwości, bo to wszystko leży nieusunięte, nikt się tym nie interesuje, to pozwoliłem sobie zwrócić uwagę... Chyba ci sie w domu nudzi . Zamkniete i nieaktywne tematy po jakims czasie sa kasowane prawdopodobnie przez automat czyszczacy. Kiedys tematow bylo na ladnych kilka stron a dzis jest tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Automat czyszczący wszystko wyjaśnia... no jest sobota, a ja chory na chałupie, to nudzi mi się... Ide dalej wynajdywać problemy. Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Psyko masz za dużo czasu wolnego? polecam szydełkowanie, zajmuje masę czasu i człowiek nie szuka nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 pytanie do ziomkow od D'n'B: planuje ktos wakacje na polskim wybrzezu? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Brygi 0 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 pytanie do ziomkow od D'n'B: planuje ktos wakacje na polskim wybrzezu? ;] Witam po dłuższej przerwie W zasadzie to jest jestem chłopak z pomorza. Słupsk dokładnie :> Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) chodzilo mi o Władysławowo (my pretty shity city) i okolice xD btw: http://www.myspace.com/t3hpit lans space xD Edytowane 20 Maja 2008 przez =PiT= Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) przepraszam bardzo... Music Instructor i warn? Aktualnie to u mnie leci co jakiś czas, dla śmiechu troche, troche z sentymentu i za to warn? Nie rozumiem... 1. Zakladanie tematow pokroju - "Digi Agostino to najlepsze techno na swiecie, yeah vixa i orgazm !!!" skazuje cie juz na starcie na kicka i nie chodzi o tego konkretnego wykonawce. 2. Nie rozmawiamy o manieczkach, protektorach, gladiatorach i blekitnych ostrygach (czyli popularnych remizach) chyba ze w dziale Komercja. Ale wiedz ze mozesz zostac ostro pojechany icon_twisted.gif . Oraz wszystkie przejawy "kultury" z tamtejszych dyskotek beda scigane i bezlitosnie kasowane. Coś z tych rzeczy zrobiłem? Edytowane 21 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Od takich spraw sa PM'ki. A co do Music Instruktora to pasuje do XTC jak Modo i inne pojawiajace sie co jakis czas kwiatki. Tez tego sluchalem/slucham (glownie teldyski) ale dla mnie to kapela pokroju Bombfunk MC czy podobnych, rozumiem ze sentmenty ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ale co to się ma do dawania warnów? Ja rozumiem jakąś typową wiksę pokroju manieczek czy innego eksplołżyn. Ale mjuzik instraktor? Co najwyżej mniej ambitna muzyka, ale żeby od razu wiksa? Nie popadajmy w skrajności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Wixa nie wixa ale ja tego w XTC nie widze, w ogole jakos tego w muzyce technicznej/elektornicznej nie widze, jak ktorys z was czuje sie na silach ja zdefiniowac i mnie przekonac ze powinna miec miejsce w naszym dziale to warna zdejme. W dziale XTC dyskutujemy tylko o muzyce jw. na inna nie ma tu miejsca chyba ze ktos ma wielka chec cos napisac o innych gatunkach to mozna to zrobic w tym temacie. Zalozeniem XTC bylo to z ma sie nie rozmywac na inne gatunki nawet pochodne, zeby nie robic z tego kolejnego grupowca o wszystkim i o niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Tu nie chodzi o to, czy powinna mieć miejsce, czy nie. Po prostu kara jest niewspółmierna do popełnionego czynu. Warna to się dostaje za spam, offtop, flejm i te inne trudne słowa, ale nie za wpisanie artysty, który tworzy nieco mniej ambitną muzykę, nie jest niszowy i odniósł jakiś tam sukces komercjalny. Wcale to nie znaczy, że tworzy wiksę. Mało mnie obchodzi ten warn dla Psyko, powiem, że nawet się trochę cieszę. Chodzi mi tylko o zbyt przesadną muzyczną cenzurę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Warna to się dostaje za spam, offtop Jezeli nie na temat to spam, offtop a od tego ma inny dzial. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Nie rozumiem O_o Według Ciebie Psyko spamował pisząc, że aktualnie słucha MI? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi