AumaanAnubis 1 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) Moim zdaniem powinni zrobic instrukcje w lepszej frmie bo z tej w subsistance jesli sie ja szerzej otworzylo to strony mogly sie odczepic.Placac za cos 200 zlotych zasluguje chyba na cos profesjonalnie zrobionego. Edited February 13, 2008 by AumaanAnubis Quote Link to comment
raven_raven 12012 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Na to niestety cierpi wiele instrukcji, w tej od PES5 jest np. tak samo. Quote Link to comment
AumaanAnubis 1 Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 no niestety wlasnie te ksiazeczki wogole cierpia na jakas chorobe ostatnio wypadla mi "z zawiasow" strona w gears of war(na pc) a jeszcze wczesniej majac snake eater tez wypadly mi stronki z instrukcji(teraz mam subsistance itez prawie wypadaja) Quote Link to comment
Pabelek 0 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Uff, a już myślałem, że trafiło mi się jakieś wadliwe pudełko. Widzę, że praktycznie każdy tutaj ma ten sam problem. O ile pierwsza płytką (z grą właściwą) wychodzi bez problemu to już dwie kolejne nie. Pewnie z czasem wszystko się wyrobi ale do tego czasu nie chce sobie uszkodzić tych dwóch płytek także bardzo uważam z wyciąganiem. Do tego jak najlepiej wyjąć trzeba dość metodą prób i błędów. Ktoś już tu pisał o dwu stopniowym wyciąganiu, to zdaje egzamin Normalnie skandal, żeby za taką kase dostawać tak badziewne pudełko Quote Link to comment
CoATI 1016 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 nowy peace walker ma inny brzeg niz reszta pudelek na psp :< pewnie inne nowe gry tez to maja. ja sie pytam po cholere oni zmieniaja te brzegi pudelek gier? toz to wyglada nieestetycznie :< ehh i jak tu kupowac oryginalne gry? Quote Link to comment
MYSZa7 8897 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Podobna sytuacja z pudełkami od PS3 ;] Jeden brzeg taki drugi taki...ehh ;] Quote Link to comment
CoATI 1016 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 PSX tez dostał 3 rodzaje pudelek... chyba tylko ps2 mial normalne przez cały okres świetności, nie liczac platyn i wydan ntsc Quote Link to comment
Recommended Posts