Krychuone 14 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 odkopie temat, ile trzeba wygrac walk w arcade battle zeby zdobyc experta? poki co wszystkimi nabijam tylko do 1st dan, ale postaciami ktorymi mi sie najlepiej gra jak np. Yoshi chcialbym wyzsza range Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 odkopie temat, ile trzeba wygrac walk w arcade battle zeby zdobyc experta? poki co wszystkimi nabijam tylko do 1st dan, ale postaciami ktorymi mi sie najlepiej gra jak np. Yoshi chcialbym wyzsza range Dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 http://sdtekken.com/t5dr/ic-cards/ Tu masz wyjaśnienie odnośnie DR-a. Podejrzewam, że w przypadku 5.0 jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Temat co prawda dotyczy rang ale mam pytanie pokrewne. Wiadomo iż najlepiej się gra z żywym przeciwnikiem ale czasami trzeba zadowolić się grą z "komputerem". I teraz pytanie, mam ustawiony stopien trudności na Medium. Jaka jest różnica między Medium a np hard czy very hard? Jest sensu w ogóle zmieniać to ustawienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Punisher 2 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 I teraz pytanie, mam ustawiony stopien trudności na Medium. Jaka jest różnica między Medium a np hard czy very hard? Jest sensu w ogóle zmieniać to ustawienie ? Na ultra hard CPU szybciej robi ciosy na pałkę,lepiej blokuje no i o podcinaniu i łapaniu zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Czyli żaden człowiek nie jest w stanie właśnie tak grać. Generalnie więc, najlepiej ustawić very hard ? Czy tam też są jakieś "przegięcia" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jak nazywała się najwyższa ranga jaką można zdobyć w Arcade? Cytuj Odnośnik do komentarza
Punisher 2 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Czyli żaden człowiek nie jest w stanie właśnie tak grać. No i dlatego właśnie najlepsze jest granie z cpu na ultra hard. Po pewnym czasie będziesz w stanie tak grać jak żaden człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dlatego ja gralem na ultra hardzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jak nazywała się najwyższa ranga jaką można zdobyć w Arcade? tekken lord Co do Ultra Hardu. Bez sensu, gra ma stanowić wyzwanie ale ma nie zniechęcać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dlatego ja gralem na ultra hardzie . Dlatego jesteś nołlajfem Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 spałem ze Swayem Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Komputer można pokonać za pomocą samego wavedasha+elektryka, trzeba to robić jednak zarąbiście, więc dobrze jest tak z nim grać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi