Opublikowano 10 lutego 201510 l o wuj, nie wiedziałem o tym ;ooooo Pewnie na Weekenderze będzie, jutro ogłaszają kolejny rzut. Edytowane 10 lutego 201510 l przez Rozi
Opublikowano 20 lutego 201510 l Farmeros ty byłeś rok temu w końcu czy nie, bo chyba nawet próbowałem do Ciebie przedzwonić xD
Opublikowano 20 lutego 201510 l Adaśka nie było, ale dzwonił do mnie w nocy, jednak nie byłem w stanie odebrać raczej XD
Opublikowano 21 lutego 201510 l Adaśka nie było, ale dzwonił do mnie w nocy, jednak nie byłem w stanie odebrać raczej XD Rok temu był 2014 Rozi
Opublikowano 24 lutego 201510 l Byłem w tamtym roku. Przypominam, rozmawialismy nawet przez telefon jakies pol minuty w noc gdy byl bifor. Obiecalismy sobie, ze sie znajdziemy i wogle flaszka czy cos, ale niestety, pochlonal mnie melanz i wiecznie rozladowany telefon, Jak juz udawalo sie cos podladowac i dzwonilem do Ciebie, to Ty z kolei miales wylaczony :v Podobna sytuacja ze shtasem, tylko ze tu juz napie.rdalalismy smsami i prawie sie spotkalismy. Niestety, bylem tak zapieczony ze nie skumalem ze mam podejsc pod yebana pizzerie domino ktora jest przy samym wejsciu na festiwal. Tak, tam czekal sztas. I sie z nim nie spotkalem. Spoko kochani, w tym roku nadrobimy !
Opublikowano 21 marca 201510 l Wybiera się ktoś na Opener w tym roku? Ja zastanawiam się na czwartkiem. Będzie Kendrick i Faithless.
Opublikowano 21 marca 201510 l Króla widziałem, więc w tym roku jedynie OFF i Tauron. Na Kempa jakoś mnie kurde nie ciągnie.
Opublikowano 21 marca 201510 l No ja właśnie nie byłem jeszcze na jego koncercie, a w sumie jest on u mnie w czołówce wykonawców, których chciałbym zobaczyć na żywo. Bliżej mnie już raczej nie będzie.
Opublikowano 21 marca 201510 l Jedniodniówki pójdą na OFFa (Run The Jewels) i na Taurona (Tyler). No chyba, że ogłoszą Flying Lotusa.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l W sumie trochę dobrze, bo może przyjedzie na samotny koncert. Chociaż raz już widziałę go, to jestem ciekaw z TPAB jak wystąpi.