Opublikowano 9 marca 200916 l Możesz ją w ogóle odpalić ? Błąd wyskakuje podczas grania ? Ja niedawno miał problem z FC2, konsola nie chciała w ogóle odczytać płytę. Z innymi grami nie było problemu. Wysłałem do serwisu i wymienili napęd. Najlepiej sprawdzić czy dzieje się tak na innej konsoli, np. kumpla.
Opublikowano 9 marca 200916 l tzn w prawym dolnym rogu pokazuje się Call of Duty Loading i koniec wyskakuje błąd. Ale gdyby napęd był walnięty to czy innego gry by chodziły ?
Opublikowano 9 marca 200916 l Masz inna gierke? Sproboj jakas inna zgrac ew o ile to cos da podepnij sie pod Live i pobierz patch
Opublikowano 9 marca 200916 l Rozumiem, że inne gierki śmigają. Ja również miałem tak, że wszystkie działały bez najmniejszego problemu, tylko Far Cry 2 się nie włączał (wyskakiwał błąd). Najlepiej sprawdź na innej konsoli bo może to być wina płyty (co raczej jest mało prawdopodobne)
Opublikowano 13 marca 200916 l Orientuje się ktoś, czy w media mark w poznaniu jest xbox elite? Jeśli tak, to za ile?
Opublikowano 13 marca 200916 l Sprawdz w gazetce - powinien byc czerwony elite + RE5 za 1400 Gdybym miał dostęp do gazetki to bym nie pytał na forum, no i nie jestem z poznania, co nie ułatwia mi sprawy.
Opublikowano 13 marca 200916 l suli: Sprawdz. Ja mam zdrapki, ktore mialy byc wazne do konca lutego, a mimo wszystko mi dzialaja.
Opublikowano 13 marca 200916 l Sprawdz w gazetce - powinien byc czerwony elite + RE5 za 1400 Gdybym miał dostęp do gazetki to bym nie pytał na forum, no i nie jestem z poznania, co nie ułatwia mi sprawy. Jest stronka MM wybierasz miasto i sprawdzasz aktualną gazetkę.
Opublikowano 13 marca 200916 l Mam pytanie posiadam pare zdrapek 48h czy będą one chodziły ?? Jeżeli posiadasz parę zdrapek to dlaczego ich nie sprawdzisz? "mam w domu mikrofalówkę, czy jak ją podłącze do prądu to będzie chodziła?''
Opublikowano 13 marca 200916 l Czy da się (np. kupując pakiecik 1600 Microsoft Points) odsprzedać komuś część z nich? Jesli tak, to w jaki sposób?
Opublikowano 13 marca 200916 l jak zmienic to 50Hz na 60Hz? Bo w ustawieniach obrazu znalazlem tylko rodzielczosc ;/
Opublikowano 13 marca 200916 l Czy da się (np. kupując pakiecik 1600 Microsoft Points) odsprzedać komuś część z nich? Jesli tak, to w jaki sposób? Nie da się.
Opublikowano 14 marca 200916 l jak zmienic to 50Hz na 60Hz? Bo w ustawieniach obrazu znalazlem tylko rodzielczosc ;/ Musisz podpiac do TV
Opublikowano 14 marca 200916 l mam podpietego X'a przez kabel HDMI i nie wiem jak to zmienic serio ;/ niektore gry mi nie chca chodzic bo jest nieustawione 60Hz wiec sie pytam ;p
Opublikowano 14 marca 200916 l Czy papyflo dalej wysyła kody na następny dzień czy tak jak kiedyś zaraz po zrobieniu przelewu?
Opublikowano 14 marca 200916 l czyli musze zrezygnowac z HDMI zeby chodzily gry 60Hz? Czy mozna oba kable naraz podpiac? ;p
Opublikowano 14 marca 200916 l Jakim cudem ty nie możesz ustawić 60 Hz, nie rozumiem. Zrób zdjęcie tych opcji bo mi się wierzyć nie chce... @Down No Edytowane 14 marca 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 14 marca 200916 l Mógłby mi ktoś przybliżyć róznice pomiędzy kontami USA i EU? Jedna z "pierdół" jakie zauważyłem,to brak opcji "Event" na kontach EU.Jeśli mam konto na USA,to będę mógł bez problemu grać z Polakami?