Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Możesz ją w ogóle odpalić ? Błąd wyskakuje podczas grania ?

Ja niedawno miał problem z FC2, konsola nie chciała w ogóle odczytać płytę. Z innymi grami nie było problemu. Wysłałem do serwisu i wymienili napęd.

Najlepiej sprawdzić czy dzieje się tak na innej konsoli, np. kumpla.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 774,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

tzn w prawym dolnym rogu pokazuje się

Call of Duty Loading

i koniec wyskakuje błąd.

Ale gdyby napęd był walnięty to czy innego gry by chodziły ?

Opublikowano

Masz inna gierke? Sproboj jakas inna zgrac ew o ile to cos da podepnij sie pod Live i pobierz patch

Opublikowano

Rozumiem, że inne gierki śmigają. Ja również miałem tak, że wszystkie działały bez najmniejszego problemu, tylko Far Cry 2 się nie włączał (wyskakiwał błąd).

Najlepiej sprawdź na innej konsoli bo może to być wina płyty (co raczej jest mało prawdopodobne)

Opublikowano

Mam pytanie posiadam pare zdrapek 48h czy będą one chodziły ??

Opublikowano

Czyli jak będe chciał wpisać kod ze zdrapek to niebędzie działał .

Opublikowano
Sprawdz w gazetce - powinien byc czerwony elite + RE5 za 1400

Gdybym miał dostęp do gazetki to bym nie pytał na forum, no i nie jestem z poznania, co nie ułatwia mi sprawy. :P

Opublikowano

suli: Sprawdz. Ja mam zdrapki, ktore mialy byc wazne do konca lutego, a mimo wszystko mi dzialaja.

Opublikowano
Sprawdz w gazetce - powinien byc czerwony elite + RE5 za 1400

Gdybym miał dostęp do gazetki to bym nie pytał na forum, no i nie jestem z poznania, co nie ułatwia mi sprawy. :P

Jest stronka MM wybierasz miasto i sprawdzasz aktualną gazetkę.

Opublikowano
Mam pytanie posiadam pare zdrapek 48h czy będą one chodziły ??

Jeżeli posiadasz parę zdrapek to dlaczego ich nie sprawdzisz? "mam w domu mikrofalówkę, czy jak ją podłącze do prądu to będzie chodziła?'';)

Opublikowano

Czy da się (np. kupując pakiecik 1600 Microsoft Points) odsprzedać komuś część z nich? Jesli tak, to w jaki sposób?

Opublikowano

jak zmienic to 50Hz na 60Hz? Bo w ustawieniach obrazu znalazlem tylko rodzielczosc ;/

Opublikowano
Czy da się (np. kupując pakiecik 1600 Microsoft Points) odsprzedać komuś część z nich? Jesli tak, to w jaki sposób?

Nie da się.

Opublikowano
jak zmienic to 50Hz na 60Hz? Bo w ustawieniach obrazu znalazlem tylko rodzielczosc ;/

Musisz podpiac do TV

Opublikowano

mam podpietego X'a przez kabel HDMI i nie wiem jak to zmienic serio ;/ niektore gry mi nie chca chodzic bo jest nieustawione 60Hz wiec sie pytam ;p

Opublikowano

Czy papyflo dalej wysyła kody na następny dzień czy tak jak kiedyś zaraz po zrobieniu przelewu?

Opublikowano

czyli musze zrezygnowac z HDMI zeby chodzily gry 60Hz? Czy mozna oba kable naraz podpiac? ;p

Opublikowano

Jakim cudem ty nie możesz ustawić 60 Hz, nie rozumiem. Zrób zdjęcie tych opcji bo mi się wierzyć nie chce...

@Down

No :)

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Podepnij normalnym, zmień na 60Hz, podepnij przez HDMI i już.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś przybliżyć róznice pomiędzy kontami USA i EU? Jedna z "pierdół" jakie zauważyłem,to brak opcji "Event" na kontach EU.Jeśli mam konto na USA,to będę mógł bez problemu grać z Polakami?