Opublikowano 23 marca 201015 l nie-e. Fable Pub Games kosztuje 800MSP. darmowe jest Dash Of Destruction i (chyba) Aegis Wings.
Opublikowano 23 marca 201015 l Ten nowy, wiosenny update ma jakąś konkretną datę wydania, czy tylko wiadome jest, że na wiosnę?
Opublikowano 23 marca 201015 l Z darmowych arkejdów są Dash of Destruction oraz (tylko dla USA) Yaris, Aegis Wing i bodaj Totem Ball.
Opublikowano 23 marca 201015 l DoD już nie jest dostępny na marketplace z tego co widzę, któraś z tych amerykańskich chyba też nie.
Opublikowano 27 marca 201015 l Trzeba na coś zwrócić uwagę przy zakupie nowego Xbox'a? No oprócz tego że ma to być Jasper, ale teraz chyba już innych nie ma? Planuje kupić Elite w bundlu z Forza 3 i Halo ODST.
Opublikowano 27 marca 201015 l nie, wystarczy kupic jasper, u nas w PL jeszcze mozna sie nadziac na starsze wersje, zawsze przez dziure w opakowaniu x360 mozesz sie dowiedziec jaka to wersja.
Opublikowano 27 marca 201015 l Trochę inaczej, te nowe bundle to zawsze są Jaspery. Falcony to np. bundle z Halo Wars czy chyba też czerwone z RE5.
Opublikowano 27 marca 201015 l można kabel poprostu od neta podłączyc do xa i grać, czy trzeba się bawić w ruter, albo przez pc? jestem pewien ze niegdys przy wersji premium kumpel mial podlaczony sam kabel i sciagal jakies demka Te z Forzą i Halo to chyba są z grudnia, daj znac Edytowane 27 marca 201015 l przez Nitrom
Opublikowano 27 marca 201015 l Mozesz wpisac nazwe uzytkownika i haslo i pykac na konsoli podpietwj wprost pod modem od providera.
Opublikowano 28 marca 201015 l Jaspery to też Bundle z Burnout Paradise i Trivial Pursuit ale mało dostępne juz, w środku powinno być jeszcze Sega superstars tennis, przynajmiej ja miałem te 3 gierki zafoliowane tym zestawie, daty produkcji to styczen-luty 2009 tych konsol Edytowane 28 marca 201015 l przez nuke`
Opublikowano 28 marca 201015 l można kabel poprostu od neta podłączyc do xa i grać, czy trzeba się bawić w ruter, albo przez pc? jestem pewien ze niegdys przy wersji premium kumpel mial podlaczony sam kabel i sciagal jakies demka Te z Forzą i Halo to chyba są z grudnia, daj znac Grudzień 2009. Jutro odbieram .
Opublikowano 28 marca 201015 l To był w grudniu Bundle z Forza 3 i ODST ??? Myślałem, że mowa o tym najnowszym gdzie sprzedają go w cenie samej konsoli (przynajmniej taki w USA się pojawił).
Opublikowano 28 marca 201015 l W sprzedaży jest od 16/17 marca 2010. Konsola wyprodukowana była w grudniu 2009.
Opublikowano 29 marca 201015 l Zalozylem pierwsze konto xbox live, mam pierwszy miesiac gratis. czy to prawda ze jak np za 2 miesiace zaloze sobie nowy profil to tez bede mial na nim miesiac gratis, i na jeszcze jednym tez? na 3ch kontach mozna miec live gold, mam tylko jedno ?
Opublikowano 31 marca 201015 l Jest jakas opcja z przejsciem konsoli w jakiegos typu stan wstrzymania, gdy sciaga spore pliki, czy jedyne rozwiazanie, to wylaczyc TV?
Opublikowano 31 marca 201015 l odpal pobieranie w tle i wtedy możesz wyłączyć konsolę. będzie nieco szumieć, dioda będzie migać a jak plik się ściągnie wyłączy się sama na dobre.
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Na czym polega brak Live'a w polsce ? Brakuje jakiś gier,dem czy może wogóle nie można się zalogować mieszkając w polsce lub mając konto zarejestrowane na polske ?
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Sa blokady, kiedys trzeba bylo sie rejestrowac na kraje, ktore maja Live'a, nie wiem czy teraz podanie adresu jest wymagane. Do tego zapomnij o Netflixie i innych ficzerach.
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Tragicznie nie jest, niektorych dem nie sciagniesz, tak samo z dodatkami.