Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 800,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Nie zapominajmy, że z polskich wersji gier "wyciągają" kody na DLC, bo przecież nie ma LIVE'a.

Opublikowano

wlasciwie na tym ze nie pobierzesz kilku gier, dem i dodatków oraz Netflix (wypożyczalnia filmów) ci nie zadziała. Jak znasz się na necie to ominiesz tą blokadę i ściągniesz te kilka dem czy dodatków.

Opublikowano

A ja mam inne pytanie które gry z PC będą mi dodawać achivy na mój profil xbl? Wiem, że Dawn of War II czy ma ktoś liste jakąś? Ponieważ mam pare kier na blache(orginały) i jeżeli się da to czemu by nie dobić pare pkt .

Opublikowano

Takie małe techniczne pytanie.

Jakim sposobem macie podłączona konsole do odbiornika ,chodzi oczywiście o dźwięk i obraz i co waszym zdaniem jest najbardziej efektywne i efektowne:D?

Generalnie chyba najłatwiej kupić kable ze znaczkiem X-box tylko ze one kosztują ponad stówkę.

Korzystacie z nich? Jakie wrażenia? A może znaleźliście inny, tańszy sposób?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Podlacz po HDMI. Kup kabel za 2 dychy i ciesz sie czysciutkim obrazem.

Opublikowano

Żeby zagrać w gry z pierwszego Xa potrzebuje coś więcej niż HDD? Konsola musi być podpięta do internetu? Można gry z X1 zgrać na HDD?

Opublikowano

Takie małe techniczne pytanie.

Jakim sposobem macie podłączona konsole do odbiornika ,chodzi oczywiście o dźwięk i obraz i co waszym zdaniem jest najbardziej efektywne i efektowne:D?

Generalnie chyba najłatwiej kupić kable ze znaczkiem X-box tylko ze one kosztują ponad stówkę.

Korzystacie z nich? Jakie wrażenia? A może znaleźliście inny, tańszy sposób?

Pozdrawiam.

Kup najtańszy kabel HDMI jaki znajdziesz. Kupiłem w markecie za 5zł i obraz jest ostry jak brzytwa :)

Opublikowano

Żeby zagrać w gry z pierwszego Xa potrzebuje coś więcej niż HDD? Konsola musi być podpięta do internetu? Można gry z X1 zgrać na HDD?

Gry z pierwszego Xa chodzą tylko z płyty, do tego jest potrzebny dysk (nie może być memorka!)

Generalnie łatwiej ją podpiąć do neta bo do odpalenia gry z pierwszego Xa potrzebuje jakiejś aktualizacji, chyba można to jakoś "obejść" - w sensie zainstalować z pendrivea (nie jestem pewien), no ale po co kombinować, skoro kloc zrobi to za nas...

poszukaj sobie jeszcze na necie listę gier z X1, które bezproblemowo chodzą na X0.

ja mam inne pytanie, co przyniesie jutrzejsza aktualizacja X360? Tylko pełną obsługę pendrive-ów?

Edytowane przez Jordan23Carolina

Opublikowano

co to nzowu za update mi klocka blokuje?

Opublikowano

Masowa pamiec jak memory card i pewnie jakies duperele.

Opublikowano

Fajna sprawa ta pamięć, można sobie demka ściągać z XBL i odpalać u znajomych, którzy np nie mają Golda i muszą czekać tydzień dłużej ;] Ogólnie to pare dodatkowych GB się przyda ;)

Opublikowano

Tak, ale pewnie za dłuższy czas.

Opublikowano

Mam pytanie czy po tym updacie Odpala filmy elegancko z pendrive i muzyke?

Opublikowano

Zawsze odpalal.

Opublikowano

Jeśli sformatujesz go z poziomu konsoli, to nie, już nie będą działać. Przynajmniej na tych do 16GB, bo całe miejsce zaklepuje X0 i nie ma jak wrzucić.

Jeśli nie zrobisz z nim nic, to będzie tak jak dawniej.

Opublikowano

Siemano, wczoraj w Derby (UK) zakupiłem X360 premium + dodatkowy pad i dwie gry (Pure, Lego Batman) za 174 funty, wracam na chatę zadowolony a się okazało, żę X jakiś brudny, pad wytarty...what the fuck - pomyślałem. Za tą cene używany sprzęt. Tak więc poszedłem dzisiaj i mówię, że nikt mi ne powiedział, że to używany, że chcę kasę spowrotem. Koleś poszedł na chwile za zaplecze po czym wrócił z nowiutkim X, do tego dodał pada i dwie gry i ani centa nie musiałem dopłacać...do tego jeszcze przeprosił;) Jak taka sytuacja zakończyła by się w Polsce, sami pomyślcie;) Tak więc jestem szczęśliwym posiadaczem 360 oraz Dead Space, którego dokupiłem za 8 funtów. To będzie długa noc:):):))

Opublikowano

Może pomyłka, może zrobił to specjalnie. Sądzę, że mógł to być X z wystawy, ten na którym wszyscy grają :) W Polsce, mogłoby się nie obejść bez zgłoszenia do federacji praw konsumenta, czy jak to się tam dokładnie zowie :)

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Jest jakiś sposób na przeglądanie na PC plików już skonfigurowanego pendrive'a?

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Jest ale skopiowane w ten sposób pliki sa uszkodzone więc trzeba jeszcze poczekać.

Edytowane przez mataman

Opublikowano

Myślicie, że tę super tajną grę od Firebird Studios dostaniemy w tym roku ?

Samo studio jest tak zakonspirowane, że już więcej informacji można w internecie znaleźć na temat polskiego wywiadu w Afganistanie :P

Opublikowano

Gdzie na koncie US są w dziale video te kanały z serialami/programami i same filmy ? Podczas jesieni jak się bawiłem z XBL to było kilkanaście kanałów np: S-F, Discovery, Disney, Comedy Central czy dział z tysiącami filmów. Teraz tego znaleźć nie mogę, jakieś Zune Video widziałem tylko.