Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 828,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Oby tylko znowu Grosicki nie gral samotnego jezdzca w ataku, a Franek na lawce.

Legia pewnie znowu po jakims rogu strzeli bramke z dupy, ot poodbija sie od Vrdoljaka czy innego Mezengi.

Gratuluje wyczucia :)

Opublikowano

Sępy ćwierkają, że Zieliński długo bez pracy nie zostanie. Podobno przegrana z Zagłębiem przepełniła czarę goryczy i Kretek wypier/dala z Widzewa. Nie wiem co ta zmiana m dać, bo tu nie trzeba nowego trenera, tylko środkowego pomocnika. A najlepiej ze 4, bo ci z porażeniem mózgowym co teraz się miotają, to się nawet do ME nie nadają, z podawaniem piłek by mieli problem. Szymanek jako rozgrywający = shok.gif. Lisowski na boisku = mocking.gif. Wszyscy poza Benem = bad.gif

Opublikowano

Trzeba uczciwie przyznać, że wrzutki Kiełbowicza są w tej chwili najlepsze w lidze, ale mógł sobie Skerla samobója darować :confused: W ogóle dobra akcja, w wygrajlige dałem Skerle na ławke i wpuścilem Magierę z Górnika, efekt - obaj strzelili po samobóju kur.va mać :ninja:

Opublikowano

Legia idzie po mistrza :thumbsup:.

Opublikowano

Beka z drugiej bramki dla Legii.Sandomierski truchtem wraca do swojej bramki...do Harta mu trochę brakuję

Edytowane przez Buła1988

Opublikowano

Legia idzie po mistrza :thumbsup:.

No to niech idzie, zobaczymy w którym momencie się wy(pipi)i :potter:

Pod koniec następnego tygodnia Kolejorz dołącza do czołówki i lecimy z koksem :thumbsup:

Opublikowano

Klub z Poznania niech lepiej najpierw się oddali od strefy spadkowej, bo przyjedzie mu grać na kartofliskach :teehee:

Ale nie, Bakero to KOZACZEK więc będzie GIT :teehee:

Opublikowano

@Maiden

1. Mamy względem Legii 2 zaległe mecze = 6ptk. 11+6=17=4ptk straty do Legii

2. Możesz wyjaśnić o co Ci chodzi z tym Bakero? Nie bardzo ogarniam Twoje CAPSLOCKowanie o.O

Opublikowano

Widzę, że jak na kibica drużyny która na kilka ostatnich meczy w lidze, dostała kilka wpie.rdo.lów, jesteś huraoptymistą skoro z urzędu dopisujesz jej 6 pkt. :teehee:

Co do Bakero, no nic no, trener na miarę klubu, KOZACZEK :teehee:

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Figlarz, co to za wałek z wyrzucaniem Kiboli z sektora?

Opublikowano

Czemu znowu gra czibamba na ataku Q_Q

Opublikowano

XD

Umarłem teraz. Już sam nie wiem co mam o tym myśleć. Chyba nasza ekstraklasa prezentuje sobą o wiele wyższy poziom niż taki ManCity :mellow:

Opublikowano

Ja nie rozumiem, czemu nawet kibice Lecha jeszcze sie dziwia - to juz tradycja, ze po meczu pucharowym przychodzi katastrofalny wystep w lidze.

Opublikowano

:cray:

Brak słów.

Opublikowano

To był mecz o 6pkt. Ruch miał 2 pkt przewagi na Lechem, teraz zrobiło się 5. Mistrz na miejscu spadkowym, ciekaw jestem czy była kiedyś taka sytuacja że mistrz w następnym sezonie spada z ligi :D Jak nie to kiedyś musi być ten pierwszy raz.

Opublikowano

No co ty, jeszcze 2 mecze x3 punkty = 6 punktow, Legia przegrywa 2 mecze i już Lech idzie na majstra :whistling: :potter:

Opublikowano

@Maiden

1. Mamy względem Legii 2 zaległe mecze = 6ptk. 11+6=17=4ptk straty do Legii

:whistling:

Opublikowano

Spoko. Sezon się nie skończył. A klasową drużynę idzie poznać jak kończy a nie jak zaczyna :thumbsup:

Opublikowano

Łatwo Lechowi nie będzie, na całe ich szczęście Liga Europejska dopiero za miesiąc. A w lidze jeszcze czekaja Polonia, Lechia i Korona.

Opublikowano

Czyli 9ptk :D

:potter: