Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano

Widzę że ludzie zaczynają narzekać na rage'a.......a graliście w TTT ? tam też jest rage,tyle że uruchamia się on u 2-ej postaci.

ps. naprawde dziwna ta tier-lista XD

Edytowane przez Pitrex

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 367,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Dziwna bo podane sa nazwiska postaci ?? Lista jak lista :) moze innych postaci jeszcze ow japonscy gracze nie wybrali i pelna lista bedzie za miesiac ;)

Opublikowano
PS. Z resztą, czy ktoś w ogóle czyta te moje posty? :D

Ja :P

Dzięki, podniosłeś mnie na duchu :D

On-Top

Ciekawe czy w 6 będzie możliwe wsadzić Kazikiem 6 elektryków tak z marszu ;D

Opublikowano

W t6 widziałem gdzieś: ewgf ewgf ewgf db2 ewgf ewgf ewgf bez ściany

Opublikowano

Pewnie chodzi o urywek walki Akena, dość stary filmik. Tamto było robione na cpu i czwarty ewgf wchodził już na backrolla, łatwo to zanotować bo prędkość postaci jugglowanej znacząco zwalnia.

Opublikowano

Aaa, no ale mi chodziło o 6el bez kombinowania ;D

w T5 dało rade posadzić 5, wiec ciekawi mnie czy w T6 da się 6 ;D

Opublikowano
Dziwna bo podane sa nazwiska postaci ?? Lista jak lista :) moze innych postaci jeszcze ow japonscy gracze nie wybrali i pelna lista bedzie za miesiac ;)

Skoro tak, to czemu Rank # nie są po kolei?

Opublikowano

Ponieważ kilka postaci może być na tym samym miejscu?

Opublikowano

Ok, mój błąd ;]

Opublikowano
ps. naprawde dziwna ta tier-lista XD
Dla mnie pozytywnym szokiem jest to, że Anna nie jest w końcu słabiakiem i ma Rank A.

A negatywnym, że Bob ma taki sam.

Edytowane przez Kisa v16

Opublikowano
Dla mnie pozytywnym szokiem jest to, że Anna nie jest w końcu słabiakiem i ma Rank A.

To żeś walnął jak łysy czachą o wiadro. Słaba to ona chyba była tylko w T5, więc skąd to "w końcu" ??

Powiem wam że najbardziej boję się teraz Stifa i Larsa. Stif pewnie znowu będzie miażdżył swoją framedatą + nowy stance i mnóstwo nowych ciosów low/mid... "blokuj synu blokuj a jak zablokujesz to w ryj rzut specjalny za 1/4 paska". W zasadzie z Larsem jest to samo, ten jego płaszczyk który zasłania sporą część animacji jak i dziwny WD z którego można robić jakoś mało widoczne rzuty. Jeśli chodzi o Boba to może i jest słabszy bo zabrali mu juggla po df2 jak i po cd4, jednakowoż ogladając jego walki ma bardzo dobra matchupy no i uf1+2<1+2 wbijające na ścianę... brzmi strasznie...

A co chłopaki powiecie na niekaralną ścinkę Miguela ? Taka reklamówka dla kapiarzy "Uwaga niekaralna ścinka, tylko u Miguela :P"

Edytowane przez MTC

Opublikowano

To żeś walnął jak łysy czachą o wiadro. Słaba to ona chyba była tylko w T5, więc skąd to "w końcu" ??

W końcu po 4 latach grania w T5 nie będzie ona słaba.

Opublikowano
W końcu po 4 latach grania w T5 nie będzie ona słaba.

Twoja broszka. Wiedz że "w końcu" można wreszcie powiedzieć np. o Mishimach, bo zostali osłabieni dopiero po 8 odsłonie tej gry. Żebyś się nie pogubił : T1, T2, T3, TTT, T4, T5, T5DR, T6.

Opublikowano

O dziwo Larsa aż tak się nie boje. Teraz w Tekkenie rządzą postacie z jak najmniejszymi opóźnieniamy, po ciosach po których te opóźnienia powinny być. LArs te opóźnienia ma, jedyne co mnie przeraża to jego 50/50 i akcje powietrzne.

Bardzo podoba mi się Eddy, jeżeli nie będę grał mishimą, to może wezmę się za tą postać, bo ktoś musi w końcu nim dobrze zagrać :)

Opublikowano

Nowy wywiad

Dwie ważna sprawy:

1) Lars i Alisa będą na konsolach, więc to ucina chyba wszelkie spekulacje :)

2) Namco ponoć nie podało oficjalnie, jakiej płci jest Leo :D

Opublikowano

Fajnie, zabieram sie za czytanie : )

1. No to kamien z serca, bo nie bylo ani jednego oficjalngo screenu z konsol z tymi postaciami

2. :- D.

Opublikowano

Chodziło mi o wywiad video z Haradą ;] A jeśli chodzi o "zwykłe", to od wczoraj można przeczytać wywiad z Liberem.

Edytowane przez Di

Opublikowano
z tych item moves będzie przecie zajo beka na party games!!

Dokladnie :D Ekipa, %%, Tekk, i nagle w tube od Asukowego wachlarza ; D. rewela ^_-. W samej grze niewiele to zmieni - tak ciezko wejsc na youtube na joyboxa czy hktekken i zobaczyc ile jest uzytych, dajacych przewage/wygrana itemmove w tych grach?

A Di - nie badz taki skromnym, bo co jak co, ale ekspertem w przypadku Tekkena jestes.

Bati:PS. Z resztą, czy ktoś w ogóle czyta te moje posty?

Ja czytam :D

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano
A Di - nie badz taki skromnym, bo co jak co, ale ekspertem w przypadku Tekkena jestes.

resfgxedhfuigkbdngisfjidjmsn dfmvdbnjrdfgholarsjf;osfgnjgsalkyjrdfgkwijfs

Opublikowano

Właśnie.Niektórzy tu się denerwują(jak wyżej) ,a tu mamy do czynienia z młodą falą ekspertów tekkenowych w dodatku bardzo skromnych.

Pamiętaj Di niech mówią o Tobie co chcą ale tego nie może kwestionować nikt-znasz się na tekkenie jak mało kto( bez ironii bo Solo też się zna i wie co mówi).

Edytowane przez Punisher

Opublikowano

Bez kitu, pierwszy kwietnia dopiero za niecałe 11 miesiące. Ekspertem to ja mogę być w warcaby, bo wiem jak się pionki ruszają.

Opublikowano
Bez kitu,

NICE QRW,A!!!

Di, jest ekspert w 1,1,1 i to nie byle gdzie ;)

Edytowane przez alik

Opublikowano

f+1,1,1 ;]

@down: beskitu

Edytowane przez Snake.