Punisher 2 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ale nie wyjdzie już pewnie nigdy tak dobry tekken jak Tekken DR. To będzie o niebo gorsza gra, szkoda, szli w najlepszym możliwym kierunku. Tak czy siak Tekken, więc gra wciąż za(pipi)ista. Też mnie to niepokoi.Jakiś ten backdash biedny co zmniejsza rolę movementu, więcej walki w zwarciu,czasem jak patrzę na niektóre ciosy to nie wiem co się dzieje-momentami jakiś chaos przypomina mi to specjale z Dragon Balla.Na dodatek te 15 sekundowe juggle no i na koniec ten odgłos przyjmowania ciosu na blok... Mam nadzieję,że w praniu okaże się lepszy.Chciałbym bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Eee tam, w miarę tak jest Każdy dosłownie narzeka na siłę poszczególnych postaci. Steve co część mocny, dobra, przyzwyczaiłem się, Law'a dużo osób lubi, okej... Ale czemu jakaś Lili jest topem? Ale dobra, grajmy w to już ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Specjale z Dragon Balla ? w końcu Bandai - Namco Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ale czemu jakaś Lili jest topem? Na Xiao nie chcieli się absolutnie zgodzić, więc chociaż tyle wynegocjowałem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Szyper szczerze? Mnie to tez zaskakuje, wolabym miec swojego A-/ B+ tiera, aby napocic sie grajac z Stierami. Inna sprawa, ze mam wrazenie, ze w BR zwezona sa odleglosci pomiedzy tierami, czyli wiekszy balans. Takim Brucem mozna zamiatac. Lili - generalnie w T5:DR byla sobie tym sredniakiem (przede wszystkim przez tracking i malo opcji, jak ktos pisal kiedys, granie Lili to mega czajnikowanie). Jak jeszcze nie bylo filmikow z T6 to ogolnie sobie myslalem, co bym chcial miec nia w T6. I kur/wa poprawili mi wszystko 'o co prosilem'. Beczka. Ale Aske tez fajnie poprawili, generalnie kazdej postaci dodali troche bajer. Martwi mnie troche tylko to co napisal Punisher - wiecej zwarcia, mniej ruchu (marudzilem juz o tym w tym topicu po pierwszych filmikach z T6) - choc i tak w BR jest lepiej, niz to bylo w T6. Widzialem kilka gier z Crasha, gdzie 2 kolesi za(pipi)iscie SSowalo/backdashowalo i przynosilo im to korzysci - moze teraz poporstu jest to szybsze i troche trudniejsze. Tak jak parry - w T5:DR mozesz sobie lyknac piwa po zrobieniu parry, a potem podbijasz. w T6BR masz na nie wiem 1/3 tego czasu or so (animacja recovery zminimalizowana). T5:DR jest genialny, tak czy siak - T6:BR tez bedzie dobry, a odpalic to w HaDe z taka jakoscia postaci itd - nic tylko czekac. Tylko ten odglos ciosu na bloku.. ; o. Trudno, muzyka i jakosc postaci - i wybaczam wszystko ; ). DJty nie sa takie slabe, generalnie roznice w sile pomiedzy wszystkimi postaciami jak pisalem wyzej sa zmiejszone. W Tekken Crashu sporo bylo tych DJtow, najczesciej jako 3ci zawodnik w teamie. I dawali rade. VHO - dzieki! ; -). A i co to za pisanie "jakas Lili" se wypraszam (;. Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez solo/ng Cytuj Odnośnik do komentarza
Punisher 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Takim Brucem mozna zamiatac. To wiadomo już od czasów TK5. Ale tylko z saksofonem na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Świetnie się ten tekken 6 prezentuje, chyba ps3 kupie szybciej niż sądziłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Europa dostanie specjalne bundle packi: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=8470 Cytuj Odnośnik do komentarza
DamixLBN 1 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cSeGsrsbQ_0 Zobaczcie 15:34 xDDDDDD :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza
Minus_R 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 jestem pewien, że nie zrobił tego celowo... zauważyliście, ze nikt na crash'u nie używa item move ?? przynajmniej ja nie zauważyłem do tej pory choc pewnie wszystkiego nie obejrzałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyranio 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Bo items move jest do zabawy i ośmieszenia przeciwnika, zadaja znikomy dmg i wolno się odpalają. Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ehhh znikomy ?? marduka item move wchodzi jak dmg prawdziwego unblocka, a miguela zabija przy pełnym życiu. Armor chyba też miał stosunkowo mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 marduka item move wchodzi jak dmg prawdziwego unblocka pokaz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
bartipu 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) 2:06 Item move Marduka. Da się zablokować i trwa długo. Nie wiem ile zadaje dmg. @edit: Każdy ma trzy item moves. Marduk ma maczugę, kask i młot (ale młot ma każdy). Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez bartipu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 2:06 Item move Marduka. Da się zablokować i trwa długo. Nie wiem ile zadaje dmg. to widzialem gdzies juz, zabiera tyle dmg co 1,2 ja myslalem ze jest cos czego nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Odpowiem wam jak Sylvester Stalone w Rambo5 "go home..." Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 bo nie ma marduk item mova z unblockowym damagem Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A wiecie, że na Ultimie jest już preorder? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jest od kilku tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 bo nie ma marduk item mova z unblockowym damagem d+1 Yosha to też unblock. Kto powiedział że chodzi o unblocka w stylu b+1+2 Paula. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza
bartipu 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Nowy trailer: http://www.gametrailers.com/video/gc-09-te...bid=PHbsC25VEgX Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Nono, o dziwko nawet Anna ładnie wygląda na tym renderze Jeszcze tylko 2 miesiące i będzie można W KOŃĆU w to zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A propos Anny, to powraca jej biały strój z T3 i Taga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nevan 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) A propos Anny, to powraca jej biały strój z T3 i Taga. Taak! Panterka wraca: http://farm3.static.flickr.com/2505/383832...cf3f8ddca_o.jpg Tylko ten kapelusz wygląda trochę jak ruska czapka z lisa... Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Nevan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi