Jump to content

Condemned: Criminal Origins

sznurek

Recommended Posts

Odkopuje temat bo mam problem z gierką. Mam Arcade z memorką.

Gram w gierkę już trochę. doszedłem chyba na ostatni level - jakis kolo zawiózł mnie do domu. Był autosave, zostawiłem gierke na pare dni a save znikł, automatycznie jesstem cofnięty do chapteru Metro Libry, to ten przed szkołą gdzie szukam tego nauczyciela. Myślę nic, moze brat mi coś z sejwami porobił i gram znowu. Tym razem doszedłem do tej szkoły, pogralem troche i znw zostawiłęm gierkę na troche. Dziś załanczam a tu znowu gra startuje od Save Metro Libry. O co tu chodzi? Dodam, że wszystkie save maja jedna i tą samo datę 22\11\2005, różniasie tylko godzina. O co tu chodzi?

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest MasterShake

tez mialem z tym problem jak konsola nie zapamietywala daty. Ustaw date w konsoli i tyle bo caly czas bedziesz mial jaja z tym.

A strefa czasowa też ma tu cos do powiedzenia? Czy tylko ta gierka tak reaguje czy wszystkie? Rozumiem, że zegar trzeba ustawiać cały czas po odłaczeniu konsoli od prądu. Była burza i bałem sie, że walnie gdzieś i będzie po konsoli i tiviku. Dzieki wielkie :)

• 8 months later...

No to czas bym i ja odkopal temat. Gra miazdzy ! Kupilem ja za grosze i oderwac sie nie moge, przez co juz sequel czeka na polce.

Jak dla mnie gra ma mega klimat, znakomity dzwiek, dzieki ktoremu czasami ciarki przechodza i przede wszytskim trzyma przez caly czas w napieciu.

Pomimo tego, ze ma juz prawie 3 lata moge ja wciaz polecic z czystym sumieniem !

• 1 year later...
  • 2 years later...